Χαμός έγινε στο ελληνοτουρκικό γλέντι που στήθηκε στον Άγιο Δομίνικο. Οι Έλληνες και Τούρκοι «Survivor» διασκέδασαν με τις επιτυχίες του Fedon, έσπασαν πιάτα και χόρεψαν όλοι μαζί. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το τσιφτετέλι του Κωνσταντίνου Βασάλου με την θερμόαιμη Τουρκάλα παίκτρια, Sabriye Şengül.
Είναι η παίκτρια που όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος σηκώθηκε από τη θέση του για να της προσφέρει ένα λουλούδι και να τη φιλήσει στο μάγουλο, εκείνη τον χαστούκισε. Η ίδια κοπέλα είχε ξεσπάσει σε άναρθρες κραυγές όταν έχασε από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.
Κλείσιμο
Κατά τη διάρκεια του γλεντιού όμως, η Sabriye φαίνεται ότι ηρέμησε και χόρεψε έναν χορό με τον personal trainer του ελληνικού ''Survivor''.
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»
Ποδοσφαιρικά vibes, ατόφια αθλητική διασκέδαση, διαγωνισμοί και δώρα περιμένουν τους επισκέπτες στο The Mall Athens, το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Ελλάδα.