Δείτε γιατί η Viki Odintcova δεν χρειάζεται να κρεμαστεί από ουρανοξύστες...

Δείτε γιατί η Viki Odintcova δεν χρειάζεται να κρεμαστεί από ουρανοξύστες...

Το viral μοντέλο καταφέρνει να κόψει την ανάσα απλά και μόνο με τις δεκάδες αισθησιακές φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο διαδίκτυο

Δείτε γιατί η Viki Odintcova δεν χρειάζεται να κρεμαστεί από ουρανοξύστες...
Η απόφασή της να ρισκάρει την ζωή της για να βγάλει ίσως την πιο επικίνδυνη selfie όλων των εποχών για να γίνει viral στο Instagram, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media. 

Οι φωτογραφίες της 23χρονης Ρωσίδας καλλονής Viki Odintcova,
που την έδειχναν να κρέμεται από ένα πανύψηλο κτίριο από το χέρι ενός άνδρα, εξόργισαν πολλούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που έσπευσαν να την κατηγορήσουν για επιπολαιότητα, ανοησία και έλλειψη σεβασμού για την ανθρώπινη ζωή.

Κλείσιμο
Ωστόσο η ίδια η μελαχρινή καλλονή μάλλον δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τους επικριτές της, αφού πέτυχε τον σκοπό της, ο οποίος ήταν φυσικά να δει τις φωτογραφίες της δημοσιευμένες σε εκατοντάδες ιστότοπους και blog.


Η Odintcova στέκεται στο χείλος ενός μπαλκονιού σε ύψος 300 μέτρων κρατώντας μόνο το χέρι του φωτογράφου της


Η 23χρονη επέλεξε ως σκηνικό τον ουρανοξύστη Cayan Tower στο Ντουμπάι προκειμένου να βγάλει μια φωτογραφία με την ίδια να αιωρείται κυριολεκτικά στο κενό χωρίς κανένα ειδικό μέτρο ασφαλείας πέραν του χεριού του άνδρα που την φωτογραφίζει.

Η καλλονή διαθέτει έναν από τους πιο επιτυχημένους λογαριασμούς fitness models στο Instagram, με 3,2 εκατ. ακόλουθους. Υπέρμαχος της υγιεινής ζωής, δεν διστάζει να επιδείξει τα προσόντα της στους φαν της με κάθε ευκαιρία, ενώ δηλώνει «εθισμένη με την αδρεναλίνη».

Δείτε παρακάτω ένα «best of» από τις φωτογραφίες της



























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης