Λίντσεϊ Λόχαν: Επίσκεψη σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην Τουρκία

Λίντσεϊ Λόχαν: Επίσκεψη σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην Τουρκία

«Γνώρισα παιδιά που έχασαν τον πατέρα τους και γυναίκες τους συζύγους τους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα», δήλωσε η ηθοποιός μετά την επίσκεψή της 

Λίντσεϊ Λόχαν: Επίσκεψη σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην Τουρκία
Περιοδεία στην Τουρκία, προκειμένου με την παρουσία της να συνεισφέρει στις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων, πραγματοποιεί η Λίντσεϊ Λόχαν. Η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ, πριν μία εβδομάδα, επισκέφθηκε νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη και μόλις, χθες, κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην περιοχή Νιζίπ της επαρχίας του Γκαζιαντέπ. Η σταρ επισκέφτηκε το κέντρο φιλοξενίας μαζί με τη δήμαρχο Φατμά Σαχίν και τον υποδιοικητή της περιοχής Χαρούν Σαριφακιογκιουλάρι.

«Γνώρισα παιδιά που έχασαν τον πατέρα τους και γυναίκες τους συζύγους τους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα»
, δήλωσε η ηθοποιός στους δημοσιογράφους.

Η Λίντσεϊ Λόχαν, όπως ανέφερε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, γνώρισε μία εργαζόμενη στο κέντρο, η οποία της χάρισε μία από τις μαντίλες της.

Η Λίντσεϊ Λόχαν ευχαρίστησε το Γκαζιαντέπ και την δήμαρχο της πόλης και σε ποστ της στο Instagram. Μάλιστα, χρησιμοποίησε το hashtag # theworldisbiggerthan5, κάτι που χρησιμοποιεί και ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Κλείσιμο







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης