Ζοζέ Μουρίνιο: Τι μαλ... ο Πιτ που διάλεξε την Τζολί από την Άνιστον

Ζοζέ Μουρίνιο: Τι μαλ... ο Πιτ που διάλεξε την Τζολί από την Άνιστον

Η Αντζελίνα Τζολί είναι μια όμορφη γυναίκα και σε λίγο θα είναι και single - Υπάρχουν όμως κάποιοι άνδρες που θεωρούν την πρώην αντίζηλό της, Τζένιφερ Άνιστον, ομορφότερη

Ζοζέ Μουρίνιο: Τι μαλ... ο Πιτ που διάλεξε την Τζολί από την Άνιστον
Ο χωρισμός της Αντζελίνα Τζολί από τον Μπραντ Πιτ έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ και όχι μόνο. Η γοητευτική 41χρονη σταρ είναι το αντικείμενο του πόθου πολλών ανδρών, αλλά όχι όλων, αφού υπάρχουν και κάποιοι, όπως ο Πορτογάλος προπονητής Ζοζέ Μουρίνιο, που από το 2006 είχε εκφράσει την σαφή του προτίμηση για την πρώην σύζυγο του Μπραντ Πιτ, Τζένιφερ Άνιστον.

Η σχετική αποκάλυψη γίνεται στο νέο βιβλίο για την ζωή του Special One, το οποίο φέρει τον τίτλο «Jose Mourinho: Up Close and Personal»
Κλείσιμο
. Το βιβλίο έγραψε ο Βρετανός δημοσιογράφος Ρόμπερτ Μπίσλι και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29  Σεπτεμβρίου. Παρόλο που ο βρετανικός Τύπος υπόσχεται πολλές αποκαλύψεις για την ζωή του οξύθυμου προπονητή, μία από αυτές βρίσκεται στο πνεύμα των ημερών.



Το 2006, ένα χρόνο αφού ο Μπραντ Πιτ είχε ζητήσει διαζύγιο από την Τζένιφερ Άνιστον για να είναι μαζί με την Αντζελίνα Τζολί, που γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας «Mr. & Mrs. Smith», ο Ζοζέ Μουρίνιο βρέθηκε με την Τσέλσι στο ξενοδοχείο Beverly Hills Hotel στο Λος Άντζελες. Κάποια στιγμή, που ο προπονητής περίμενε μαζί με την ομάδα του το λεωφορείο να έρθει να τους πάρει, εμφανίστηκε στο λόμπι η ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον.



Σύμφωνα με το σχετικό απόσπασμα του βιβλίου, όλη η ομάδα και ο Πορτογάλος τεχνικός έχασαν τα λόγια τους από την ομορφιά της ηθοποιού. Μόλις η ξανθιά Άνιστον απομακρύνθηκε, ο Μουρίνιο ξαναβρήκε την μιλιά του και είπε: «Γαμ@το, Μπραντ Πιτ, τι μαλ@..ας. Τζένιφερ Άνιστον 1, Αντζελίνα Τζολί 0».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης