Ανατροπή: Η αστυνομία του Λος Άντζελες διαψεύδει ότι ερευνά τον Μπραντ Πιτ για κακοποίηση

Ανατροπή: Η αστυνομία του Λος Άντζελες διαψεύδει ότι ερευνά τον Μπραντ Πιτ για κακοποίηση

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ, το οποίο κάνει το γύρο του πλανήτη, ο διάσημος ηθοποιός ερευνάται από την αστυνομία του Λος Άντζελες καθώς την περασμένη εβδομάδα αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να είναι εντελώς μεθυσμένος και να βρίζει και να χτυπάει ένα από τα παιδιά του

Ανατροπή: Η αστυνομία του Λος Άντζελες διαψεύδει ότι ερευνά τον Μπραντ Πιτ για κακοποίηση
Η αστυνομία του Λος Άντζελες δεν ερευνά καμία καταγγελία κακοποίησης που να έχει σχέση με τον ηθοποιό Μπραντ Πιτ και τα παιδιά του, αναφέρει πηγή της αστυνομίας στον Independent, μετά την τεράστια διάσταση που πήρε δημοσίευμα του δικτύου ΤΜΖ. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ ο διάσημος ηθοποιός ερευνάται από την αστυνομία του Λος Άντζελες καθώς την περασμένη εβδομάδα αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να είναι εντελώς μεθυσμένος και να βρίζει και να χτυπάει ένα από τα παιδιά του, την ώρα που έβγαιναν από το ιδιωτικό τους τζετ που είχε προσγειωθεί έπειτα από οικογενειακές διακοπές. Η ένταση ήταν έκδηλη και σύμφωνα με την ανώνυμη καταγγελία ο ηθοποιός ήταν σε παραλήρημα και πολύ βίαιος. Όπως γράφουν τα ξένα ΜΜΕ, όλα αυτά έγιναν ενώπιον της Αντζελίνας Τζολί.

Μάλιστα η πηγή της αστυνομίας του Λος Άντζελες δήλωσε χαρακτηριστικά στον Independent, «μας παίρνουν από το πρωί τηλέφωνο. Έχουμε επικοινωνήσει με τα αρμόδια γραφεία του τμήματος για το εάν ερευνούν καταγγελία κατά του ηθοποιού και η απάντηση είναι, όχι».  

Κλείσιμο
Σχολιάζοντας τις καταγγελίες άνθρωποι από το περιβάλλον του ηθοποιού δήλωσαν σχετικά: «Ο κ. Πιτ θεωρεί πολύ σοβαρά όσα λέγονται για εκείνον και δηλώνει ότι δεν χτύπησε τα παιδιά του. Είναι ατυχές το γεγονός ότι άνθρωποι που δεν τον ξέρουν λένε τόσο αρνητικά πράγματα για εκείνον».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης