Άλκης Δαυίδ: Ανεβάζει τη μία γυμνή φωτογραφία μετά την άλλη

Άλκης Δαυίδ: Ανεβάζει τη μία γυμνή φωτογραφία μετά την άλλη

To Ιnstagram κατέβασε την αποκαλυπτική του ανάρτηση αλλά εκείνος επιμένει... 

Άλκης Δαυίδ: Ανεβάζει τη μία γυμνή φωτογραφία μετά την άλλη
Αμετανόητος εμφανίζεται ο Άλκης Δαυίδ, ο οποίος δεν λέει να σταματήσει τις προκλητικές του αναρτήσεις στα social media.

Δεν πέρασαν δύο εβδομάδες από όταν ο εκκεντρικός επιχειρηματίας ανέβασε βίντεο στο Instagram όπου φορώντας μόνο το μποξεράκι του -το οποίο μάλιστα
μετέτρεψε σε στρινγκ- υποδυόταν ότι κάνει πασαρέλα τώρα «ξαναχτύπησε» με μία φωτογραφία στην οποία είναι... γυμνός.

Κλείσιμο
Ξαπλωμένος στο κρεβάτι του με... παρέα ο Άλκης Δαυίδ, ποζάρει όπως τον γέννησε η μαμά του κρύβοντας τα επίμαχα σημεία. 



Λίγο μετά, όμως, η αποκαλυπτική φωτογραφία του επιχειρηματία κατέβηκε από το Instagram μαζί με το λογαριασμό του. Ο Άλκης Δαυίδ δεν φάνηκε να πτοείται καθώς αφού πόζαρε ξανά κατά τον ίδιο τρόπο, δημιούργησε νέο λογαριασμό και «ανέβασε» ακόμη μία προκλητική φωτογραφία.



Ο Αλκης Δαυίδ, η γυναίκα του και η φίλη της


Τα καυτά φιλιά-ωδή στη Σαπφώ που ανέβηκαν στα social media και τροφοδότησαν τις φήμες για διαζύγιο και η διευκρίνιση του ζεύγους που τις διαψεύδει επιβεβαιώνοντάς τις!


Ο Αλκης Δαυίδ δεν ήταν ποτέ ένας συνηθισμένος δισεκατομμυριούχος - και πώς θα μπορούσε άλλωστε; Διαθέτοντας πολύ διαφορετική mentalité για τη ζωή σε σχέση με άλλους γόνους οικονομικών δυναστειών, δεν δίστασε τις τελευταίες ημέρες να βγει μπροστά και να σχολιάσει τα δεκάδες δημοσιεύματα που τον θέλουν προ των πυλών του διαζυγίου από την τρίτη σύζυγό του, την εκρηκτική Τζένιφερ Στάνο.
 
Τα δημοσιεύματα ξεκίνησαν όταν άγνωστος με όνομα χρήστη @jjimimsy ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες που δείχνουν την Τζένιφερ να φιλιέται με μια γυναίκα. Οι φήμες για το τέλος του γάμου του επιχειρηματία με την εκρηκτική καλλονή φούντωσαν όταν η σύζυγός του συνελήφθη ξανά από τον φωτογραφικό φακό να φιλιέται σε γνωστό κλαμπ του Μπέβερλι Χιλς, ενώ είχε ήδη προηγηθεί φωτογραφία, τον περασμένο Μάρτιο, στα social media που είχε ποστάρει ο ίδιος ο Αλκης Δαυίδ, που έδειχνε τη σύζυγό του να φιλιέται γυμνή στο μπάνιο με μια φίλη της. Ο εκκεντρικός ζάμπλουτος 48χρονος που πρόσφερε 1 εκατ. δολάρια σε όποιον καταφέρει να εμφανιστεί γυμνός μπροστά στον πλανητάρχη Ομπάμα -τελικά ο Χουάν Ροδρίγκες το κατάφερε μερικώς- έχει συνηθίσει τους χιλιάδες followers του, εκτός των άλλων, και σε φωτογραφικές στιγμές άκρως αισθησιακές και αποκαλυπτικές.
 



Αλκης Δαυίδ και Τζένιφερ Στάνο παραδέχονται μεν την κρίση στον γάμο τους, διευκρινίζουν δε ότι παραμένουν ερωτευμένοι, ενώ διαψεύδουν τη φημολογία περί διαζυγίου





Οταν όμως διοχετεύτηκαν στη δημοσιότητα εικόνες με την Τζένιφερ να διασκεδάζει και να φιλιέται με μια άλλη γυναίκα οι φήμες οργίασαν για τη σχέση του διάσημου ζευγαριού. Αρχικά τα ξένα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ερωτικό τρίγωνο μεταξύ του Αλκη Δαυίδ, της Τζένιφερ Στάνο και της Ντανιέλα Τορτορέλο, φίλης του ζευγαριού.

Πολλοί άφηναν να εννοηθεί πως η σχέση της Τζένιφερ με την Ντανιέλα δεν είναι ούτε τόσο φιλική ούτε τόσο αθώα.
 
Η Ντανιέλα εμφανίστηκε ως πέτρα σκανδάλου και αιτία για τον χωρισμό του ζευγαριού, αφού, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, φέρεται να προτιμά τις σχέσεις με άλλες γυναίκες. 

Η νεαρή γυναίκα μπήκε στο στόχαστρο τόσο πολλών tabloids που Δαυίδ και Στάνο ένιωσαν την ανάγκη να την υπερασπιστούν στην κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν την περασμένη εβδομάδα. Τα ρεπορτάζ, που ήθελαν την Τζένιφερ να εγκαταλείπει την πολυτελή έπαυλη του Μπέβερλι Χιλς, να παίρνει τα παιδιά της και να αφήνει τον Αλκη Δαυίδ στα κρύα του λουτρού, έβαλαν σε σκέψεις τον εκκεντρικό billionaire, ο οποίος αποφάσισε να στείλει από κοινού με την Τζένιφερ επιστολή στον Τύπο επιβεβαιώνοντας ότι ο γάμος τους διανύει περίοδο κρίσης, αλλά διαψεύδοντας τον χωρισμό τους.




Το ζεύγος Δαυίδ - Στάνο, και δίπλα στην Τζένιφερ, στο κέντρο, η φίλη τους, όπως σπεύδουν να διευκρινίσουν στην κοινή δήλωσή τους, Ντανιέλα Τορτορέλο, θέλοντας έτσι να διαψεύσουν τις φήμες που μιλούσαν για hot ερωτικό τρίγωνο 

Σε αυτή τη δήλωση τονίζεται ότι αμφότεροι επιφυλάσσουν  βαθιά αισθήματα αγάπης και σεβασμού ο ένας για τον άλλο. «Ο σύζυγός μου Αλκης Δαυίδ και εγώ έχουμε γίνει θέμα εικασιών και υποθέσεων τις τελευταίες εβδομάδες. Τα social media και τα tabloids έχουν δημιουργήσει μια εντελώς λανθασμένη εικόνα για τη σχέση μας. Παρά το γεγονός ότι όντως περνάμε μια δοκιμασία στη σχέση μας αυτή την περίοδο, ο Αλκης κι εγώ παραμένουμε πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον. Η Ντανιέλα είναι φίλη μας και μάλιστα στενή. Οι τρεις μας παραμένουμε φίλοι και ο γάμος μου με τον Αλκη παραμένει άρρηκτος», καταλήγει η επιστολή της Τζένιφερ Στάνο.

Από την πλευρά του, ο Αλκης Δαυίδ ανέφερε: «Η Τζένιφερ και εγώ δεν χωρίσαμε ποτέ. Ο γάμος μας δοκιμάζεται, όπως και όλοι οι γάμοι, αλλά παραμένουμε μαζί κι ευτυχισμένοι.

Στηρίζω τη γυναίκα μου και στα καλά και στα δύσκολα και περιμένω το ίδιο και από εκείνη, όπως το έχει κάνει ήδη και σε αυτή την ταραχώδη περίοδο. Αγαπάω την Τζένιφερ και περιμένω με ανυπομονησία τα επόμενα 7 χρόνια της κοινής μας ζωής. Η στενή μας φίλη Ντανιέλα παραμένει φίλη και θα συνεχίσουμε να την αγαπάμε ως φίλη». 

Αυτή ήταν ίσως η πρώτη φορά που ο εκκεντρικός bon vivant με περιουσία που ξεπερνάει το 1,5 δισ. δολάρια ταρακουνήθηκε από τις φήμες περί χωρισμού από τη σύζυγό του και αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση, την οποία μοίρασε μέσω email στον Τύπο ο συνεργάτης του στο Filmon.tv, Τομ Πολ Τζόουνς. Ο Αλκης Δαυίδ, ένας από τους πλουσιότερους γόνους στον κόσμο, έχει πολλές φορές αναστατώσει το διεθνές jet set με τα καμώματα και τις πλάκες του. Στο πρόσφατο παρελθόν είχε τοποθετήσει κάμερα στην έπαυλή του και ανέβαζε τις ιδιωτικές του στιγμές στο Διαδίκτυο, προκαλώντας τους φίλους του αλλά και όσους τον παρακολουθούν μέσω social media.





Παρά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και δείχνουν την Τζένιφερ σε περιπτύξεις κάθε άλλο παρά αθώες με την Ντανιέλα, το ζεύγος Δαυίδ επιμένει ότι πρόκειται για αγνή φιλία και όχι για hot ερωτικό τρίγωνο





 Σε αρκετές φωτογραφίες ο άτακτος γόνος ποζάρει ημίγυμνος ενώ μαζί του βρίσκεται και η εκρηκτική σύζυγός του Τζένιφερ, η οποία όχι μόνο δεν ενοχλείται από τα καμώματά του, αλλά φαίνεται να τον ενθαρρύνει. Ετσι έγινε και στη φωτογραφία που ανέβηκε στο Instagram με την Τζένιφερ να φιλιέται γυμνή στο μπάνιο με την Ντανιέλα. Οταν ξεκίνησαν οι φήμες για τον χωρισμό, αρκετά Μέσα ξεσκόνισαν το παρελθόν της Τζένιφερ, από την εποχή που ασχολούνταν με το μόντελινγκ, ανακαλύπτοντας ότι από παλιά η σύζυγος του δισεκατομμυριούχου Ελληνοκύπριου είχε μια τάση ομοφυλοφιλική. Αλλοι, πάλι, έκαναν λόγο για το πιο hot ερωτικό τρίγωνο.
 
Ωστόσο, οι διαστάσεις που πήρε η υπόθεση, με εκατοντάδες διαδικτυακούς φίλους του Αλκη Δαυίδ να βρίζουν την Τζένιφερ και την Ντανιέλα, ανάγκασαν τη σύζυγο του επιχειρηματία να κλείσει τον λογαριασμό της στο Instagram. Παράλληλα, απενεργοποιήθηκε και το προφίλ του χρήστη που είχε ανεβάσει φωτογραφίες της Τζένιφερ να φιλιέται με την Ντανιέλα στο Instagram. Ο 48χρονος Αλκης, πάντως, δεν φαίνεται να πτοείται από τις φήμες περί χωρισμού. Αφού έβγαλε την κοινή ανακοίνωση με τη σύζυγό του, πόσταρε στο Διαδίκτυο βίντεο όπου φοράει μόνο το μποξεράκι του και το οποίο κάποια στιγμή μετατρέπει σε στρινγκ, υποδυόμενος το μοντέλο που κάνει πασαρέλα. Αυτοί που τον ξέρουν καλά μάλλον το περίμεναν... 







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης