Όπως θα δείτε στο βίντεο που ανήρτησε στο Instagram, η Κατερίνα Στικούδη φορώντας ένα άσπρο κορμάκι, λικνίστηκε μαζί με τους αδερφούς Αντετοκούνμπο στους ρυθμούς της R&B.
«Και στο τέλος της φωτογράφισης...», έγραψε η Κατερίνα Στικούδη ανεβάζοντας το στιγμιότυπο.
Νωρίτερα, είχε μοιραστεί ακόμα ένα στιγμιότυπο από τη φωτογράφιση. Η τραγουδίστρια είχε αναγκαστεί να ανέβει σε σκαμπό για να φτάσει τον γνωστό μπασκετμπολίστα, Γιάννη Αντετοκούνμπο .
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.