Δείτε πώς είναι σήμερα ο μικρός «Δημητράκης» από το «Νησί»

Δείτε πώς είναι σήμερα ο μικρός «Δημητράκης» από το «Νησί»

Ο μικρός πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του Mega μεγάλωσε και σήμερα πηγαίνει Α’ Λυκείου- Σε συνέντευξη που παραχώρησε o 16χρονος, μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά, θυμάται περιστατικά από τα γυρίσματα και αποκαλύπτει αν θα ασχοληθεί με την υποκριτική

Δείτε πώς είναι σήμερα ο μικρός «Δημητράκης» από το «Νησί»
Το «Νησί» επέστρεψε ξανά στη μικρή οθόνη και έδωσε...πνοή στην prime time ζώνη του Mega με υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, είναι και ο μικρός «Δημητράκης» ή κατά κόσμον Μάνος Τσαγκαράκης, το αγοράκι που με τη χαρακτηριστική προφορά του και τις εξαιρετικές υποκριτικές του ικανότητες κατάφερε να κλέψει στην καρδιά των τηλεθεατών.

Ο μικρός πρωταγωνιστής μεγάλωσε και σήμερα πηγαίνει Α’ Λυκείου και είναι 16 ετών. Σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά, θυμάται περιστατικά από τα γυρίσματα και αποκαλύπτει αν θα ασχοληθεί με την υποκριτική.

Κλείσιμο


«Τότε ήμουν μαθητής της Ε΄ δημοτικού. Συνδύαζα το σχολείο με τα γυρίσματα. Στην πρώτη σκηνή ένιωθα παράξενα επειδή δεν είχα την εμπειρία. Όταν ο σκηνοθέτης είπε “πάμε”, ήμουν αγχωμένος, δεν ήθελα να τα θαλασσώσω. Έπρεπε να θυμηθώ τα λόγια μου και να δώσω βαρύτητα στις εκφράσεις μου. Τελικά όλα πήγαν καλά. Ήταν αναπάντεχη η αγάπη που εισέπραξα απ’ όλη την Ελλάδα. Δεν γνώριζα πώς θα αντιδράσει ο κόσμος με ένα δεκάχρονο παιδί. Όπου πήγαινα διακοπές είτε εκδρομή με το σχολείο, με αναγνώριζαν, με σταματούσαν στον δρόμο και μου έλεγαν “είσαι καταπληκτικός με έκανες να κλάψω”»
δήλωσε στο TV Έθνος.

Και συνέχισε:
«Είναι μεγάλη τιμή που συμμετείχα στη σειρά. Μου δόθηκε η ευκαιρία να μάθω περισσότερα πράγματα για την ιστορία του τόπου μου και βρέθηκα δίπλα σε σπουδαίους ηθοποιούς. Όλα έγιναν ξαφνικά. Η νονά μου έχει ταβέρνα στην Πλάκα και, όταν πληροφορήθηκε ότι οι υπεύθυνοι της παραγωγής έψαχναν άτομα της ηλικίας μου, πήγαμε για κάστινγκ».

Σκέφτεται, ωστόσο, να συνεχίσει με την υποκριτική; «Δεν έχω αποφασίσει, αλλά τείνω προς τη ναυτιλία. Θα ήθελα να περάσω στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών. Στον Πειραιά ζουν η γιαγιά μου και ο παππούς μου, αλλά και το επάγγελμα του ηθοποιού το έχω στην άκρη του μυαλού μου. Δεν ξέρω ακόμα αν θα πάω σε Δραματική Σχολή. Στο μέλλον θα δούμε», απαντά ο Μάνος Τσαγκαράκης.



Διαβάστε περισσότερα στο peoplegreece.com

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης