H Μις Ελλάς 2015, Θεοδώρα Ντανιέλα ΝτεΜοράις Μοσχούρη, αποβλήθηκε από τον 65ο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Miss World και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση ο λόγος ήταν η ανάρμοστη συμπεριφορά.
Ο φετινός διαγωνισμός πραγματοποιείται στην πόλη της Σανία της Κίνας.
Ο τελικός του διαγωνισμού ομορφιάς αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου και περίπου 2 εβδομάδες πριν τη διεξαγωγή του, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την απόφασή τους να αποβάλλουν την εκπρόσωπο της Ελλάδας στο διαγωνισμό επικαλούμενοι την ανάρμοστη συμπεριφορά της.
Παρόλα αυτά, οι ίδιοι δεν προσδιόρισαν τους ακριβείς λόγους που τους οδήγησαν στο να ζητήσουν από τη Μις Ελλάς να επιστρέψει πίσω.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.