Μόνη στην Ιταλία η Ιρίνα... - «Σεισμός» με το ανύπαρκτο λευκό της μπικίνι

Μόνη στην Ιταλία η Ιρίνα... - «Σεισμός» με το ανύπαρκτο λευκό της μπικίνι

Οι «καυτές» πόζες της ρωσίδας καλλονής που ξεσήκωσαν τους λουόμενους - Όσο η θερμοκρασία ανέβαινε η Ιρίνα χάριζε εκπληκτικές εικόνες απλώνοντας στο δίμετρο κορμί της αρκετές ποσότητες αντηλιακού - Η απουσία του Μπράντλεϊ αφήνει ερωτηματικά... 

Μόνη στην Ιταλία η Ιρίνα... - «Σεισμός» με το ανύπαρκτο λευκό της μπικίνι
Η Ιρίνα Σάικ, έκανε μια ολιγοήμερη απόδραση, την Παρασκευή, στην Ιταλία για να ξεκουραστεί από το φορτωμένο της πρόγραμμα.

Η Ρωσίδα καλλονή, είπε να χαλαρώσει και να απολαύσει το καλοκαίρι τρελαίνοντας τους λουόμενους με ένα λευκό μπικίνι που αναδείκνυε το απαλό της μαύρισμα και το καλλίγραμμο κορμί της.   

Η 29χρονη, εθεάθη μόνη, χωρίς τον σύντροφο της, Χολιγουντιανό ηθοποιό Μπράντλεϊ Κούπερ, ήταν ιδιαίτερα χαλαρή και προστάτευε το πρόσωπο της από τον ήλιο, αλλά και τα αδιάκριτα βλέμματα, με ένα fashion λευκό καπέλο. 

Κλείσιμο
Όσο η θερμοκρασία ανέβαινε η Ιρίνα χάριζε εκπληκτικές εικόνες στους παπαράτσι απλώνοντας στο δίμετρο κορμί της αρκετές ποσότητες αντηλιακού. 

Το μοντέλο, έκανε ολιγοήμερες διακοπές στην Ιταλία μετά την εμφάνιση της στο «Haute Couture Fashion Week», στο Παρίσι, όπου συμμετείχε. 

Εν τω μεταξύ η σταρ του «Sports Illustrated» τον τελευταίο καιρό έχει ως βάση της την Μεγάλη Βρετανία, καθώς ο σύντροφός της πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Elephant Man» στο βασιλικό θέατρο του Λονδίνου.
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης