Πιο αξιολάτρευτος από ποτέ: Ο πρίγκιπας George ποζάρει για το πορτραίτο του!

Πιο αξιολάτρευτος από ποτέ: Ο πρίγκιπας George ποζάρει για το πορτραίτο του!


Τις φωτογραφίες έδωσαν στη δημοσιότητα οι γονείς του, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του, δούκισσα του Cambridge, Κέιτ Μίντλετον

Πιο αξιολάτρευτος από ποτέ: Ο πρίγκιπας George ποζάρει για το πορτραίτο του!

Το αγαπημένο μωρό του διεθνούς Τύπου, ο πρίγκιπας George, ποζάρει στον φωτογραφικό φακό για το επίσημο πορτραίτο του και μοιάζει πιο αξιολάτρευτος από ποτέ. Οι φωτογραφίες δόθησαν στη δημοσιότητα από τους γονείς του, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη σύζυγό του, δούκισσα του Cambridge, Κέιτ Μίντλετον.

Κλείσιμο
Το πανέμορφο μωρό πόζαρε χαμογελώντας στον φακό, στο Παλάτι του Kensington, τον προηγούμενο μήνα. Για την επίσημη φωτογράφιση, ο 17μηνών πρίγκιπας φόρεσε τα καλά του ρούχα:  ένα λευκό πουκαμισάκι, ένα πλεκτό μπλε πουλόβερ και ασορτί παντελόνι και παπούτσια.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλεντον, που περιμένουν το δεύτερο παιδί τους τον Απρίλιο, μίλησαν για τον δραστήριο χαρακτήρα του μικρού George, που κλαίει γύρω από το παλάτι, όπως ακριβώς έκανε και ο πατέρας του. Ο 17μηνών πρίγκιπας δεν μοιάζει στον πατέρα του μόνο στον χαρακτήρα του αλλά και στην εμφάνιση. Αν συγκρίνει κανείς τις παιδικές φωτογραφίες του πρίγκιπα Ουίλιαμ με εκείνες του μικρού George, βλέπει μία εκπληκτική ομοιότητα μπαμπά και γιου.

Oι παιδικές φωτογραφίες του πρίγκιπα Ουίλιαμ









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης