Popy’s Gourmet Popcorn: η νέα "μανία" που θα τρελάνει τους Αθηναίους

Popy’s Gourmet Popcorn: η νέα "μανία" που θα τρελάνει τους Αθηναίους

Ιδιαίτερα διαδεδομένο στο εξωτερικό, το ποπκορν με γεύσεις έξω από τα καθιερωμένα εισβάλλει δυναμικά και στην ελληνική αγορά, αρχής γενομένης από το Μαρούσι

Popy’s Gourmet Popcorn: η νέα "μανία" που θα τρελάνει τους Αθηναίους


Μια πρωτότυπη επιχειρηματική δραστηριότητα φέρνουν στην ελληνική και την ευρωπαϊκή αγορά δυο αδέρφια από την Αθήνα προσελκύοντας το ενδιαφέρον των πολιτών και δημιουργώντας παράλληλα μια νέα τάση στην κατανάλωση του ποπκορν: η ιδέα του gourmet popcorn έγινε και στην πράξη επιχείρηση από το Γιάννη και την Πόπη Κονταράτου, οι οποίοι τόλμησαν να ρισκάρουν και να δημιουργήσουν μια  πρωτότυπη επιχείρηση στην “παγωμένη” ελληνική επενδυτική αγορά. 

Το κατάστημα Popy’s Gourmet Popcorn που βρίσκεται στην καρδιά του Αμαρουσίου έχει ήδη κερδίσει το δικό του καταναλωτικό κοινό καθώς διαθέτει κάτι μοναδικό και απολαυστικό για τα ελληνικά δεδομένα. 
Κλείσιμο



Έξι διαφορετικές γεύσεις προκαλούν τους λάτρεις του ποπκορν να απολαύσουν τη gourmet εκδοχή αυτού του σνακ, η οποία υπάρχει εδώ και 60 χρόνια στην Αμερική. 

Ποπκορν με κλασική γεύση βουτύρου, καραμέλα, λιωμένο τυρί τσένταρ, mix καραμέλα με τσένταρ, αλλά και καραμέλα – κάσιους, καραμέλα - σοκολάτα, καραμέλα – μακαντάμια, γίνεται το αγαπημένο σνακ για όλο και περισσότερο κόσμο που σπεύδει να το δοκιμάσει από κάθε μέρος της Αθήνας. 



Η ιδέα γεννήθηκε αφ’ ενός από την ίδια την αγάπη των δυο παιδιών στο gourmet ποπκορν και σε γεύσεις με τις οποίες ήταν εξοικειωμένοι από τις συνταγές της οικογενείας τους στην Αμερική και αφ΄ετέρου από την επιθυμία τους να δημιουργήσουν μια επιχείρηση που θα εξάγει τα προϊόντα της σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υλοποιώντας μια σημαντική επένδυση στην ελληνική αγορά και δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας. 

Όπερ και εγένετο! Η ιδέα έγινε πράξη και το πρώτο μαγαζί gourmet popcorn άνοιξε πριν τα Χριστούγεννα στην οδό Βασιλίσσης Όλγας 6 & 28ης Οκτωβρίου 1, Μαρούσι, στο Μαρούσι. Παράλληλα στήθηκε ένα online κατάστημα στη σελίδα popyspopcorn.gr  και popyspopcorn.com απ’ όπου πραγματοποιούνται καθημερινά παραγγελίες που φτάνουν άμεσα στην πόρτα του σπιτιού σας, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ή της Ευρώπης και αν βρίσκεστε. 



Η νέα ελληνική επιχείρηση έχει επεκτατικές βλέψεις όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ παράλληλα το πελατολόγιο της αυξάνεται καθημερινά από τους λάτρεις του gourmet ποπκορν. Επίσης, έχει ήδη κερδίσει το καταναλωτικό κοινό της Σουηδίας, αφού οι πρώτες, εκτός Ελλάδας, online παραγγελίες, έγιναν από την σκανδιναβική χώρα της βόρειας Ευρώπης.      

Οι τιμές στο προϊόν ποικίλουν ανάλογα με τη γεύση και τη συσκευασία, με την αγαπημένη γεύση του βουτύρου να ξεκινά απο 2,5 ευρώ. 



Όπως είπε ο κ. Γιάννης Κονταράτος στο protothema.gr “θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι διαφορετικό για τα ελληνικά και ευρωπαϊκά δεδομένα. Αυτό που χρειάζεται μια χώρα σε κρίση είναι επενδύσεις, εξαγωγές και νέες θέσεις εργασίας κι εμείς στοχεύσαμε και στα τρία”. 

Το γκουρμέ ποπκορν στην Αμερική είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο και έχει τρομερή απήχηση στους λάτρεις του.  Αυτές τις γεύσεις που εμείς αγαπήσαμε θελήσαμε να τις φέρουμε στους Έλληνες και στους Ευρωπαίους. Το πλεονέκτημα των προϊόντων μας είναι ότι για την παραγωγή τους χρησιμοποιείται μόνο θερμός αέρας και εν συνεχεία για τη δημιουργία των gourmet γεύσεων μας προστίθενται ανώτερης ποιότητας πρώτες ύλες, ενώ δεν περιέχουν συντηρητικά. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης