Βάσω Λασκαράκη: Καμιά φορά παίρνω τηλέφωνο την ψυχολόγο μου και ρωτάω τι να απαντήσω στην κόρη μου, μην της πω κοτσάνα

Βάσω Λασκαράκη: Καμιά φορά παίρνω τηλέφωνο την ψυχολόγο μου και ρωτάω τι να απαντήσω στην κόρη μου, μην της πω κοτσάνα

Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση που έχει δημιουργήσει με την κόρη της αλλά και για τον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο - «Έξι μήνες εκείνος λείπει, αυτό σε κρατάει σε μία εγρήγορση και δεν προλαβαίνεις να βαλτώσεις», είπε

Βάσω Λασκαράκη: Καμιά φορά παίρνω τηλέφωνο την ψυχολόγο μου και ρωτάω τι να απαντήσω στην κόρη μου, μην της πω κοτσάνα
Για τη σχέση που έχει δημιουργήσει με την κόρη της μίλησε η Βάσω Λασκαράκη, εξηγώντας πως οι δυο τους συζητούν πολύ μεταξύ τους. Προκύπτουν πολλά ερωτήματα κατά τη διάρκεια των συζητήσεών τους, με αποτέλεσμα όποτε η ηθοποιός αισθάνεται ανασφάλεια να καλεί την ψυχολόγο της και να τη ρωτά τι πρέπει να απαντήσει.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Happy Day» τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, η Βάσω Λασκαράκη τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενη που υπάρχει αυτού του είδους η επικοινωνία με την κόρη της: «Έχουμε πολλές συζητήσεις. Πολλές συζητήσεις. Δηλαδή το πρωί και το βράδυ είναι η ανάλυση... Δηλαδή δεν είμαστε σε αυτή τη φάση "Πώς πέρασες;", "Καλά". Δηλαδή μετά το πρώτο "καλά" ξεκινάει "Έγινε αυτό, έγινε εκείνο, έγινε το άλλο. Να σου πω κι αυτό, να σου πω κι εκείνο. Α μαμά κι αυτό". Εμένα μ’ αρέσει αυτό. Αισθάνομαι ότι υπάρχει μια συνεχόμενη επικοινωνία. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες ανησυχίες, αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να πω ότι το παιδί έχει μπει σε ένα mood, ότι ψάχνει και αναζητά και κάνει. Σίγουρα υπάρχουν πιο ωραίες συζητήσεις», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός ανέφερε πως δεν υπάρχουν ξεσπάσματα από την πλευρά της κόρης της ενώ βρίσκεται στην εφηβεία, παρόλα αυτά, υπάρχουν στιγμές που νιώθει πως χρειάζεται βοήθεια για να μιλήσει για ορισμένα πράγματα με τη μικρή Εύα: «Όχι, Παναγία μου, ακόμα όχι, δεν υπάρχουν ακόμη οι εντάσεις της εφηβείας. Καλά κρατιόμαστε. Εμείς έχουμε πολλή ανάλυση, πολλή ανάλυση, πολλή συζήτηση. Καμιά φορά είναι τόσες πολλές οι ερωτήσεις που λέω "Παιδί μου, δεν ξέρω, κάτσε να ρωτήσω κι εγώ". Σου λέει ότι πρέπει κάπως το ένστικτό σου να ακολουθείς για το παιδί σου. Εμένα με πιάνει καμιά φορά και λέω "Θα πάρω και την ψυχολόγο να τη ρωτήσω κάτι βρε παιδί μου κι εγώ, να πω βρε παιδί μου, με ρώτησε αυτό". Η απάντησή της είναι ότι δεν πρέπει να κατευθύνουμε τα παιδιά, αλλά της λέει "όχι, αλλά να ξέρω κάτι κι εγώ, να μην πω καμιά κοτσάνα"», εξήγησε.

Δείτε το βίντεο


Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Βάσω Λασκαράκη μίλησε για τον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο και επισήμανε πως παιρνούν αρκετά διαστήματα χωριστά, γεγονός που τους «ενώνει» με έναν τρόπο: «Δουλεύουμε το μεταξύ μας, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Εμείς έχουμε αυτό το καλό-κακό. Έχουμε αυτή την απόσταση. Έξι μήνες εκείνος λείπει, οπότε έχουμε αυτό το "άντε να βρεθούμε, να περάσει το Σαββατοκύριακο". Ένας από τους δύο θα την κάνει τη διαρομή. Αυτό λίγο σε κρατάει σε μία εγρήγορση, δεν προλαβαίνεις να βαλτώσεις. Το καλοκαίρι είναι δύσκολο για εκείνον γιατί δουλεύει πάρα πολύ, ζορίζεται να ακολουθήσει τα δικά μας προγράμματα με τα παιδιά. Τον χειμώνα πρέπει να προσαρμοστεί στο ότι εγώ 10:30 το βράδυ "λιποθυμώ" γιατί ξυπνάω κάθε μέρα 6:30 το πρωί. Οπότε έχουμε αποφασίσει ότι θέλει πολλή στήριξη ο ένας από τον άλλον για να βγει η χειμερινή και η καλοκαιρινή σεζόν», είπε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης