Τη Μύκονο επέλεξε αυτές τις ημέρες η Ιωάννα Παλιοσπύρου για να απολαύσει μερικές καλοκαιρινές στιγμές.
Θέλοντας να μοιραστεί κάποια στιγμιότυπα από τα μπάνια της στη θάλασσα με τους περισσότερους από 200 χιλιάδες ακολούθους της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε μια ανάρτηση στο Instagram της. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε από την παραλία, πόζαρε γονατισμένη στην άμμο με φόντο τα γαλάζια νερά του κυκλαδίτικου νησιού, φορώντας ένα σκούρο μπλε και γαλάζιο μπικίνι, ένα καπέλο και γυαλιά ηλίου.
«Διακοπές για πάντα, στο απέραντο γαλάζιο! Ελλάδα μου σ' αγαπώ», έγραψε συνοδεύοντας τις φωτογραφίες.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή