Η διάσημη τηλεπερσόνα εμφανίστηκε στο σόου της Εβδομάδας Μόδας του Schiaparelli στο Παρίσι, φορώντας ένα αστραφτερό φόρεμα που αγκάλιαζε το σώμα της.
Το εν λόγω κομμάτι μοιάζει πολύ σε εκείνο που φορούσε η Μέριλιν Μονρόε, όταν τραγούδησε το «Happy Birthday» στον Κένεντι για τα γενέθλιά του.
Το ίδιο φόρεμα είχε επιλέξει η Κιμ Καρντάσιαν για να παραβρεθεί στο Met Gala το 2022, προκαλώντας τότε, πολλές αντιδράσεις, αφού όλοι φοβήθηκαν μην χαλάσει το ύφασμα.
Η Κάιλι Τζένερ από την άλλη μεριά, δεν φόρεσε το ίδιο φόρεμα που είχε η Μέριλιν Μονρόε και εκτίθεται πλέον σε μουσείο, αλλά ένα που του έμοιαζε πολύ κι είχε ελαφρώς πιο ανοιχτό ντεκολτέ.
Η σταρ μοιράστηκε μάλιστα, βίντεο με την εμφάνισή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, με το κοινό της να την αποθεώνει στα σχόλια.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.