Γιώργος Χρυσοστόμου για τον ρόλο του στο «Ναυάγιο»: «Ο Απόστολος είναι ένας εκλεπτυσμένος άνθρωπος, ρομαντικός»

Γιώργος Χρυσοστόμου για τον ρόλο του στο «Ναυάγιο»: «Ο Απόστολος είναι ένας εκλεπτυσμένος άνθρωπος, ρομαντικός»

«Με γοητεύουν οι ακραίες διαφορές μεταξύ των ρόλων που κάνω» συμπλήρωσε ο ηθοποιός

giorgos-hrisostomou
Ο Γιώργος Χρυσοστόμου έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στον ρόλο του στη νέα σειρά «Ναυάγιο».

Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον «Απόστολο Κασσιμάτη» στη νέα παραγωγή του MEGA και μίλησε για αυτόν στον «Τηλεθεατή».

«Αυτό το καλοκαίρι δεν ήθελα να συνεχίσω περιοδείες, αλλά να κάνω τηλεόραση και το διεκδίκησα. Δεν είχα δουλέψει ξανά με αυτή την εταιρεία παραγωγής. Εκτιμώ τον σκηνοθέτη, Γιάννη Χαριτίδη. Χαίρομαι που με επέλεξαν για έναν ρόλο που εν πρώτοις, εγώ δεν θα με επέλεγα, γιατί μπορεί να μη μου έβγαινε καλά. Μαζί με την παρτενέρ μου, όμως, την Αναστασία Παντούση, που εκτιμώ πολύ ως ηθοποιό, έπεσαν στην πλευρά της ζυγαριάς για να πω το ναι. Τα γυρίσματα αυτά δεν συμβαίνουν και κάθε μέρα. Από τη στιγμή που αρχίζει να κουνάει το καράβι και μετά, έχουμε κάνει πολύ εντυπωσιακά γυρίσματα. Ήταν μια εμπειρία που ήθελα να ζήσω. Υποβρύχιες λήψεις, πολλά πλάνα που είμαστε σε κανονικό καράβι κι άλλα που είναι σε ντεκόρ, δένουν όλα μαζί κι είναι πολύ εντυπωσιακό», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον ρόλο του κι εξήγησε: «Ο Απόστολος είναι ένας εκλεπτυσμένος άνθρωπος. Ρομαντικός κι αγαπά πολύ τη γυναίκα του. Έχει σπουδάσει χημικός, βρέθηκε στα Κύθηρα για μια δουλειά. Δεν θα το δούμε στην οθόνη, αλλά το έχουμε κατασκευάσει εμείς, για να έχουμε ένα γνώμονα. Χτύπησε, πήγε σε ένα γιατρό και γνώρισε την Ειρήνη, την κόρη του γιατρού. Το γιατρό θα τον γνωρίσουμε στο σίριαλ. Ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν. Σε συνδυασμό με το σομελιέ κομμάτι της Ελληνογαλλίδας συζύγου του, φτιάχνουν μαζί ένα εργαστήριο αρωμάτων. Αυτός ο ήρωας είναι πολύ ευαίσθητος, λεπτομερής. Λειτουργεί με την όσφρηση και τις αισθήσεις του γενικότερα. Το ζευγάρι είναι τρομερά αγαπημένο, ερωτευμένο και πολύ ταιριαστό. Αυτός ο ήρωας με γοήτευσε όταν μου προτάθηκε και τον επέλεξα γιατί, πέραν των πρακτικών θεμάτων, σε σχέση με τον ήρωα που κάνω στο θέατρο, είναι εκ διαμέτρου αντίθετος. Με γοητεύουν οι ακραίες διαφορές μεταξύ των ρόλων που κάνω».

Σημείωσε μάλιστα, πως η σειρά μάλλον, θα έχει και δεύτερο κύκλο. «Νομίζω πως θα πάει προς το δεύτερο κύκλο, καθώς η ιστορία έχει ενδιαφέρον. Τι γίνεται μετά το ναυάγιο», είπε.

Τέλος, εξέφρασε την άποψή του για τα βιβλία που μεταφέρονται στην τηλεόραση. «Θετικό είναι το σχόλιο που έχω να κάνω, γιατί υπάρχουν πολλές ωραίες ιστορίες γραμμένες. Καθώς η διασκέδαση βγαίνει στην οθόνη, λιγοστεύει ο κόσμος που διαβάζει βιβλία, οπότε θεωρώ θετικό το γεγονός ότι η μυθοπλασία έχει πάρει ανοδική πορεία. Αφού γράφονται ωραία βιβλία με ενδιαφέρουσες ιστορίες, είναι καλό να τις βλέπει το κοινό. Αν ψάξουμε και σε παλαιότερα βιβλία -εννοώ Βιζυηνό για παράδειγμα-, υπάρχουν εξαιρετικές ιστορίες που θα πρέπει να τις γνωρίσει ο κόσμος. Συνάνθρωποί μας που δεν διαβάζουν», δήλωσε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Απείλησαν με σουγιά μαθήτρια σε εργαστήριο σχολείου στο Ηράκλειο και της έσκισαν τη φόρμα


Ολάζουον για Αντετοκούνμπο: «Ακόμα ψάχνει τρόπους να βελτιώνει το παιχνίδι του, αυτό λέει πολλά για εκείνον»


Φίλης κατά Κασσελάκη: Είναι κάτι μεταξύ Πέπε Γκρίλο και Τραμπ, τον ψήφισαν όσοι δεν έχουν σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης