Φοίβος Παπαδάκης για Μαρία Αναστασοπούλου: «Να την αφήνει ο πατέρας μου να μιλάει περισσότερο»

Φοίβος Παπαδάκης για Μαρία Αναστασοπούλου: «Να την αφήνει ο πατέρας μου να μιλάει περισσότερο»

«Σε προσωπικό επίπεδο, που μιλάω μαζί του, ο πατέρας μου έχει πει ξεκάθαρα ότι έχει κουραστεί πλέον» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος

papadakis-34232__1_
Ο Φοίβος Παπαδάκης παραχώρησε συνέντευξη στο Breakfast@Star το πρωινό της Παρασκευής. Ο δημοσιογράφος μίλησε για την τηλεοπτική του συνεργασία με την Μάριον Μιχελιδάκη, όσο και τη σύμπραξη του πατέρα του, Γιώργου με τη Μαρία Αναστασοπούλου.

Ο δημοσιογράφος είπε χαρακτηριστικά: «Είναι δύσκολο το καθημερινό, αυτή είναι η αλήθεια. Η εκπομπή αυτή ενδεχομένως και να έχει κάνει τον κύκλο της. Δεν είναι δική μου απόφαση αυτή, είναι του καναλιού. Επίσημη ενημέρωση από το κανάλι ακόμα δεν έχουμε, αλλά το ένστικτο μου λέει ότι ενδεχομένως ο κύκλος έχει κλείσει».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs289iec361d)


«Όταν ο πατέρας μου μού είπε για τη συνεργασία με την Μαρία Αναστασοπούλου, του είπα ότι είναι η καλύτερη επιλογή. Το πίστευα και το πιστεύω. Να την αφήνει να μιλάει λίγο περισσότερο γιατί το έχει αυτό λίγο. Ο πατέρας μου νομίζω ότι αυτή τη φορά που το λέει (σ.σ. για την παράδοση σκυτάλης), το εννοεί. Και σε προσωπικό επίπεδο που μιλάω μαζί του μου έχει πει ξεκάθαρα ότι έχει κουραστεί πλέον», πρόσθεσε ακόμα ο Φοίβος Παπαδάκης.

«Δεν θα έλεγα ποτέ όχι (σ.σ. στο να βρεθεί στην εκπομπή), αλλά είναι κάτι που μου προκαλεί άγχος γιατί το Καλημέρα Ελλάδα είναι όπως και να το κάνουμε μια από τις πιο ιστορικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης», είπε στο τέλος.


Ειδήσεις σήμερα:

Η κόρη του Σπύρου Καββαδία ακόμα δεν γνωρίζει τι απέγινε το πτώμα της μητέρας της

Ο «Μανιάτης» αρχηγός της μαφίας, οι σκληροί μπράβοι και η απάτη των €411.000 στη Σύρο

Σάλος με τη «μαύρη Κλεοπάτρα» - Το Netflix έκλεισε τα σχόλια, μηνύσεις από Αιγυπτίους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης