Maestro: Δείτε τον Ορέστη Χαλκιά με κατάξανθα μαλλιά

Maestro: Δείτε τον Ορέστη Χαλκιά με κατάξανθα μαλλιά

Ο «Αντώνης» του Maestro είχε προχωρήσει στο παρελθόν σε μία μεγάλη αλλαγή

maestro___4_
Ο Ορέστης Χαλκιάς, υποδύεται τον Αντώνη στη δημοφιλή σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Ο Αντώνης είναι ο γιος της οικογένειας του δημάρχου του νησιού, αδερφός της Κλέλιας και ερωτευμένος με τον κολλητό του, Σπύρο (Γιώργος Μπένος).

Με μία γρήγορη ματιά στο Instagram του νεαρού ηθοποιού, που έχει κλέψει φέτος τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού και έχει εντυπωσιάσει με την ερμηνεία του, φανερώθηκε και η αλλαγή που είχε πραγματοποιήσει στην εμφάνισή του, πριν από κάποια χρόνια για τις ανάγκες του ρόλου του στην παράσταση «Ανεμοδαρμένα Ύψη». Υποδυόμενος τον Λίντον Χίθκλιφ, ο ηθοποιός έβαψε τα μαλλιά του κατάξανθα και έγινε αγνώριστος.

Δείτε τις φωτογραφίες




Ο Ορέστης Χαλκιάς μπορεί να έχει καταγωγή από τη Μεσσηνία και να γεννήθηκε στην Αθήνα, όμως όπως τονίζει πατρίδα του είναι η Θεσσαλονίκη, καθώς μεγάλωσε στην Πυλαία και αμέσως μετά το Λύκειο έδωσε εξετάσεις στη δραματική σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος: «Δουλειά, γέλιο πολύ, δουλειά. Χρόνια που κρατώ ως φυλαχτό» είχε πει ο ηθοποιός για τα φοιτητικά του χρόνια

Η «κάθοδος» στην Αθήνα ήρθε μετά από μία πρόταση του Άρη Μπινιάρη, όπως έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του στη Lifo και έκτοτε το θέατρο Πορεία, έγινε το θεατρικό του σπίτι.

Το τηλεοπτικό ντεμπούτο
Η πρώτη φορά που ο Ορέστης Χαλκιάς εμφανίστηκε στην τηλεόραση ήταν το 2020 στη σειρά «Ήλιος» του ΑΝΤ1, όπου υποδύθηκε τον Μάνο.

Κλείσιμο

Η καλλιτεχνική φλέβα
Η τέχνη πιθανώς να υπήρξε ο μονόδρομος της ζωής του Ορέστη Χαλκιά, καθώς οι γονείς του, Κώστας Χαλκιάς και Όλγα Αλεξανδροπούλου, είναι οι ηθοποιοί και σκηνοθέτες.

«Έγινε πολύ νωρίς, πραγματικά νομίζω ότι από 2-3 χρονών άρχισα να μιμούμαι, να τραγουδάω. Αν υπήρχε “κοινό”, μου άρεσε να με βλέπουν και να διασκεδάζουν, να γελάνε, να χαίρονται. Ταυτόχρονα όμως δεν ήταν μόνο αυτό το ερέθισμα. Είχα και τους γονείς μου, με τους οποίους πήγαινα σε παραστάσεις ή απλώς με έπαιρναν μαζί τους στη δουλειά» είχε πει στο eleftheriaonline ο Ορέστης Χαλκιάς.

«Οι γονείς μου σε όλη τους τη ζωή μέχρι τώρα υπηρετούν την τέχνη από τη μεριά της υποκριτικής, της σκηνοθεσίας, του σεναρίου, της διδασκαλίας, ακόμα και της εικαστικής επιμέλειας ολόκληρου καρναβαλιού, με εργατοώρες που άγγιζαν τις 20 τη μέρα. Όταν λέω εικαστική επιμέλεια, εννοώ την κατασκευή κοστουμιών, αρμάτων, αλλά και συνολικής αισθητικής δρώμενων με 100 και επιπλέον άτομα! Όλα αυτά επί σειρά ετών» είχε σημειώσει στην ίδια συνέντευξη.


Το συγκρότημα hard rock Parafernelia
O Ορέστης Χαλκιάς είχε δημιουργήσει το συγκρότημα hard rock Parafernelia, το οποίο ήταν ενεργό από το 2006 μέχρι το 2019 στη Θεσσαλονίκη. Ήταν η φωνή του συγκροτήματος, ενώ παίζει επίσης μπάσο και κιθαρά. Η μουσική προσωπικότητα που τον εμπνέει ως προς τη σκηνική παρουσία, είναι ο Φρέντι Μέρκιουρι, όπως έχει τονίσει.

Parafernelia LIVE @ SCHOOLWAVE 2009 (HD 1080p)

Ακόμα και στο «Maestro», ο χαρακτήρας του είναι επίσης ο frontman ενός συγκροτήματος, που λατρεύει τη μουσική.


Η αγάπη για τη μετεωρολογία

Μικρός έλεγε στους γονείς του ότι θα ήθελε γίνει μετεωρολόγος.

Ωστόσο, όταν στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Lifo, ρωτήθηκε τι θα μπορούσε να κάνει επαγγελματικά αν έπαυε να υπηρετεί την τέχνη του, εκείνος απάντησε ότι θα μπορούσε να γίνει προγραμματιστής ή δημιουργός videogames, καθώς ως gamer πιστεύει ότι τα παιχνίδια πολλές φορές αγγίζουν το επίπεδο της λογοτεχνίας.

Ειδήσεις σήμερα:


Έρευνα κατά εταιρείας του Έλον Μασκ για βασανισμό ή άσκοπη θανάτωση ζώων σε πειράματα!

Απαντήσεις ζητά ο πατέρας του νεκρού 11χρονου στις Σέρρες - Αυτοψία στο σχολείο

Η Άμπερ Χερντ κατέθεσε νέα έφεση - Ζητά κι άλλη δίκη για την υπόθεση με τον Τζόνι Ντεπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης