Ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν καλεσμένος στο podcast της Μαρίας Σολωμού, όπου μίλησε για τη συμμετοχή του στην ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3», ενώ αναφέρθηκε και στο πώς ο ίδιος βλέπει τη μονογαμία.
«Τώρα κάνω γυρίσματα για το My Big Fat Greek Wedding 3 της Νία Βαρντάλος στην Κέρκυρα και υποδύομαι έναν αγρότη. Δεν θα ερχόταν η ταινία αν δεν ήταν το ΕΚΟΜΕ», είπε αρχικά ο ηθοποιός.
Στη συνέχεια, ο Αλέξης Γεωργούλης είπε για τον έρωτα: «Ο έρωτας είναι το παρόν και η αγάπη το παρελθόν και το μέλλον. Όταν είσαι ερωτευμένος σκέφτεσαι το παρόν. Ο έρωτας είναι καταστροφικός γιατί μπορεί να ερωτευτώ κάτι άλλο και να τα καταστρέψω όλα. Δουλειά, οικογενειακές σχέσεις. Ο έρωτας έχει αυτό το απόλυτο, αποφασίζει μόνος του».
Τέλος, μιλώντας για το πώς βλέπει τη μονογαμία είπε ότι δεν έχει σχέση με τον έρωτα: «Αυτός ο κόσμος έχει φτιαχτεί από άνδρες για άνδρες και τι έκαναν; Οι άνδρες αποφάσισαν, είχαν το πάνω χέρι και έφτιαξαν τον κόσμο. Θέλησαν να ξέρουν ότι αυτό που κατέκτησαν είναι δικό τους. Έτσι βγήκε η μονογαμία. Η μονογαμία δεν έχει σχέση με τον έρωτα», σχολίασε.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.