Τζένιφερ Λόπεζ: Η χορογραφία στο Instagram με ένα κορμάκι που αφήνει ελάχιστα στη φαντασία

Τζένιφερ Λόπεζ: Η χορογραφία στο Instagram με ένα κορμάκι που αφήνει ελάχιστα στη φαντασία

Πλήρως απελευθερωμένη και συμφιλιωμένη με τον χρόνο και το σώμα της, η Λατίνα σταρ δεν διστάζει να το... αποκαλύπτει όλο και πιο συχνά

jlo-arthro
Η Τζένιφερ Λόπεζ μοιράστηκε ένα βίντεο με τους followers της, αφήνοντας τους περισσότερους με το στόμα ανοιχτό.

Η Λατίνα σταρ, φορώντας ένα εντυπωσιακό κορμάκι, δημοσίευσε μια από τις χορογραφίες της στη σκηνή και ξάφνιασε ευχάριστα τους διαδικτυακούς της φίλους, όχι μόνο για τον αισθησιασμό της, αλλά και για την εξαιρετική φυσική της κατάσταση. 


Το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συνόδεψε με τη λεζάντα «Είναι Σάββατο και το σώμα το ξέρει», ενώ ανέβασε κι ένα σχετικό story:



Ο χορός της Τζένιφερ Λόπεζ


Η Τζένιφερ Λόπεζ, σε πρόσφατη συνέντευξή της, δήλωσε ότι το μότο της στα 52 της χρόνια, είναι το «σπάσε τους κανόνες». Πλέον, αδιαφορεί παντελώς για τη γνώμη του κοινού, τα δημοσιεύματα, την κριτική, τον Τύπο και φαίνεται πως ζει την πιο ελεύθερη και ευτυχισμένη φάση της ζωής της.

Βέβαια, αυτό είναι ξεκάθαρο και από την στάση που τηρεί πλέον, στη σχέση της με τον Μπεν Άφλεκ. Δεν αφήνει τίποτα να της καταστρέψει ξανά την ευτυχία της. «Προσπαθώ να μη λέω πολλά πλέον. Είμαι ευτυχισμένη κι αυτό και μόνο αρκεί. Έχω σκοπό να μην αφήσω τρίτους να μπουν ξανά ανάμεσά μας. Είμαστε κι οι δύο μεγαλύτεροι και φυσικά, πιο ώριμοι. Κι αξίζουμε μία ευκαιρία ακόμα», δήλωσε και αυτό και μόνο αρκεί.



Με ένα «εκρηκτικό» κορμί και πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ, η 52χρονη σταρ δεν διστάζει να δείξει το σώμα της, αγνοώντας πιθανά σχόλια και περισσότερο από ποτέ, κάνει αυτό που εκείνη επιθυμεί.

Πριν μερικές εβδομάδες, η Λόπεζ είχε προχωρήσει σε μία ακόμη τολμηρή εμφάνιση, κατά τη διάρκεια του πρόμου της νέας της ταινίας με τίτλο Marry Me

Φορώντας μια φούστα που πέφτει χαμηλά στους γοφούς και δένεται με λεπτά κορδόνια πίσω από τον λαιμό, το σώμα της Λόπεζ φαινόταν πιο τέλειο από ποτέ. Δεν είναι κρυφό άλλωστε, ότι η διάσημη Αμερικανίδα, ακολουθεί ένα αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής.








Ειδήσεις σήμερα:

Απίστευτος εκβιασμός με revenge porn στην Καρδίτσα - Απήγαγαν, ξυλοκόπησαν, γύμνωσαν και διέσυραν 26χρονη

Survivor: Ο Σάκης Αρσενίου στον τάκο και τα... μαγειρέματα σε κόκκινους και μπλε - Δείτε βίντεο

Ουκρανία: Δεκτή από Μπάιντεν και Πούτιν η πρόταση του Μακρόν για Σύνοδο Κορυφής

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης