Εν μέσω της κακοκαιρίας «Ελπίδα»πολλά νοικοκυριά έμειναν χωρίς ρεύμα, ανάμεσά τους και αυτό τουΆκη Πετρετζίκη.
Ο γνωστός σεφ χρησιμοποίησε ωστόσο όλη του τη φαντασία και έφτιαξε μία αυτοσχέδια κουζίνα γύρω από τη σόμπα υγραερίου του, προκειμένου να ζεστάνει μερικά γεύματα για τον ίδιο και την σύζυγό του, αλλά και το γάλα του μόλις 6,5 μηνών γιου του.
Μάλιστα, μοιράστηκε την ιδέα του με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.
Στο βίντεο ο Άκης Πετρετζίκης ακούγεται να λέει: «Εν έτει 2022 έχει αναπτυχθεί η επιστήμη τόσο πολύ πια που εκεί που δεν είχαμε ταχυφούρνο, τον κάναμε. Κάτω βρίσκεται η σούπα, πάνω τα έτοιμα γεύματα και νερό, που ζεσταίνεται για να φτιάξουμε το γάλα του μικρού. Η φάση είναι πολύ γκουρμέ. Βραβείο ευρεσιτεχνίας».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.