Η Δανάη Μπάρκα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μιλώντας στη Σίσσυ Χρηστίδου, αναφέρθηκε στονΤάσο Ξιαρχό.
«Η έκθεση είναι ένα πολύ τρομακτικό πράγμα, ακόμα κι από τα social media… Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρχε κόντρα, δεν τον γνωρίζω. Τοποθετήθηκα, όπως πάντα, για κάτι που μας αφορά. Και μετά το σχόλιό του, είπα ξανά μην δώσω συνέχεια. Στην αρχή σοκαρίστηκα και λέω είναι δυνατόν να ζητά κάποιος συγγνώμη και μετά να την παίρνει σχεδόν πίσω, κάνοντας το ίδιο πράγμα;», ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.
«Ένας άνθρωπος περνά τις φρίκες τους και τις φάσεις τους κι όλοι κάνουν λάθη, είναι ανθρώπινο… Δεν μιλήσαμε, δεν γνωριζόμαστε. Άντε ίσως στο J2US να είχαμε πει ένα γεια αλλά δεν έχουμε επικοινωνία κι ούτε ακολουθούσαμε ο ένας τον άλλον. Δεν ήθελα να δώσω συνέχεια, προτιμώ να τελειώνουν τα πράγματα στο peak τους και να μην το κουράζουμε», πρόσθεσε στη συνέχεια η Δανάη Μπάρκα.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους