Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ αποκαλεί τη Νίκολα Πελτζ «σύζυγο για μια ζωή» και την φωτογραφίζει γυμνή

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ αποκαλεί τη Νίκολα Πελτζ «σύζυγο για μια ζωή» και την φωτογραφίζει γυμνή

Οι ιδιαίτερες στιγμές του ζευγαριού σε κοινή θέα…

Brooklyn_-_Nikola
Ιδιαίτερες και πολύ προσωπικές στιγμές αποφάσισε να μοιραστεί ο Μπρούκλιν Μπέκαμ με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. O γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ φωτογράφισε την αρραβωνιαστικά του Νίκολα Πελτζ γυμνή στο μπάνιο του σπιτιού της.

«Σύζυγος για μια ζωή», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τις δύο φωτογραφίες.

Αν και ακόμα το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί με παπά και με κουμπάρο -τουλάχιστον δεν έχει βγει στον Τύπο σχετική είδηση- ο ερωτευμένος Μπρούκλιν φαίνεται πως στα μάτια του και στην καρδιά του η Νίκολα είναι η γυναίκα της ζωής του.

Τα σχόλια πολλά και ποικίλα καθώς πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι οι τόσο προσωπικές και αδιάκριτες στιγμές ενός ζευγαριού δεν πρέπει να βγαίνουν στη φόρα.


Brooklyn_-_Nikola1
Κλείσιμο
Ο χρυσός αρραβώνας, το προγαμιαίο συμβόλαιο και η αναβολή του γάμου για το 2022

Πριν από πολλούς μήνες ο αρραβώνας του γιου του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, Μπρούκλιν Μπέκαμ με την αγαπημένη του Νίκολα Πελτζ, έγινε πρωτοσέλιδο και απασχόλησε τα ΜΜΕ. Η είδηση όμως αφορούσε στη νύφη και την περιουσία της.

Το προγαμιαίο συμβόλαιο

Όπως είχε γράψει η «Sun» ο 21χρονος Μπρούκλιν και η 25χρονη Νίκολα, υπέγραψαν προγαμιαίο συμβόλαιο, όπως ήταν αναμενόμενο. Τα προγαμιαία συμβόλαια μπορεί να μη ακούγονται ιδιαίτερα ρομαντικά, αλλά στις ΗΠΑ είναι συνηθισμένα ιδιαίτερα για τις πολύ ευκατάστατες οικογένειας.

Σε αυτή την περίπτωση, μιλάμε για μια πολύ πλούσια οικογένεια, αφού ο πατέρας της νύφης είναι ο δισεκατομμυριούχος Νέλσον Πελτζ και η περιουσία του ανέρχεται στα 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

Την ίδια ώρα, η περιουσία των Μπέκαμ, οι οποίοι φαίνεται να αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα, ανέρχεται σε 335 εκατομμύρια λίρες.

Όλα τα μέλη της οικογένειας της Πελτζ έχουν συνάψει προγαμιαίες συμφωνίες με τους συντρόφους τους και εκείνη δεν είναι η εξαίρεση.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η απόφαση του Μπρούκλιν και της Νίκολα να προχωρήσουν νομικά ήταν εντελώς αμοιβαία. Τόσο ο γαμπρός όσο και η νύφη θέλουν ο ένας τον άλλο για αυτό που είναι όχι για τα χρήματά του.



Τι προβλέπει το προγαμιαίο συμβόλαιο

Τι θα συμβεί λοιπόν στην περίπτωση ενός χωρισμού; «Το προγαμιαίο συμβόλαιο δεν είναι καθόλου περίπλοκο στην περίπτωσή τους. Προβλέπει ότι στην περίπτωση ενός χωρισμού, και οι δύο πλευρές θα φύγουν από τον γάμο με τα χρήματα που έβαλαν σε αυτόν. Αυτό περιλαμβάνει περιουσιακά στοιχεία και ιδιοκτησίες. Χρήματα δεν θα αλλάξουν χέρια», ανέφερε πηγή στην The Sun.

Η αναβολή του γάμου τους

Ο Μπρούκλιν και η Νίκολα Πελτζ επιβεβαίωσαν τη σχέση τους τον Ιανουάριο του 2020 και ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον περασμένο Ιούλιο. Ο γάμος τους ήταν προγραμματισμένος για τον Σεπτέμβριο του 2021, ωστόσο τον ανέβαλαν για το 2022.



Το ζευγάρι θα κάνει δύο γάμους έναν στο Ηνωμένο Βασίλειο και ένα στη Φλόριντα και λέγεται ότι θα κοστίσουν 4 εκατομμύρια λίρες ποσό το οποίο θα πληρώσει ο δισεκατομμυριούχος πατέρας της νύφης.

Η Νίκολα είναι σίγουρα νύφη κελεπούρι καθώς είναι μια πάμπλουτη κληρονόμος και σαφώς είναι πολύ πιο πλούσια από τους Μπέκαμ.


Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Σήμερα τα «αποκαλυπτήρια» από τον Παπανδρέου

Βιασμός 8χρονης στη Ρόδο: Ψάχνουν συνεργούς της θείας – Τι λέει ο παππούς στο protothema.gr

Ζακ Κωστόπουλος: Σήμερα η δίκη για τον θάνατό του - Έξι κατηγορούμενοι στο εδώλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης