Μπρούκλιν Μπέκαμ - Νίκολα Πελτζ: Γιορτάζουν έναν χρόνο αρραβωνιασμένοι - Δείτε τις τρυφερές αναρτήσεις τους

Μπρούκλιν Μπέκαμ - Νίκολα Πελτζ: Γιορτάζουν έναν χρόνο αρραβωνιασμένοι - Δείτε τις τρυφερές αναρτήσεις τους

Δεν διστάζουν να δείξουν τον έρωτά τους σε κάθε ευκαιρία - Είναι μαζί από τον Οκτώβριο του 2019 και αρραβωνιάστηκαν μόλις 9 μήνες μετά από την γνωριμία τους

μπεκαμ
O Μπρούκλιν Μπέκαμ και η Νίκολα Πελτζ γιορτάζουν την πρώτη τους επέτριο ως αρραβωνιασμένοι και δεν θα μπορούσαν φυσικά να μην εκδηλώσουν την χαρά τους και στα social media.

Ο πρωτότοκος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της αγαπημένης του και φροντίζει να το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Tο ζευγάρι ζει κάτω από την ίδια στέγη, σε ένα αρχοντικό αξίας πάνω από 10 εκατ. στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια. Σύμφωνα με πληροφορίες του Ε!, η πολυτελής οικεία τους περιλαμβάνει πέντε υπνοδωμάτια, μπαρ, πισίνα, ενώ διαθέτει και μαγευτική θέα στο Χόλιγουντ.



Οι δυο τους εμφανίζονται πολύ συχνά σε κοινά στιγμιότυπα στο Instagram και συνηθίζουν να αναρτούν πολλές φωτογραφίες από την καθημερινή τους ζωή, συνοδεύοντας τις με λόγια αγάπης. Δεν θα μπορούσαν λοιπόν, να παραβλέψουν αυτή την ημέρα, χωρίς να κάνουν άλλη μία ξεχωριστή αφιέρωση ο ένας στον άλλο.

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ ανάρτησε δύο στιγμιότυπα με την αγαπημένη του. Στο πρώτο, οι δυο τους φαίνονται μπροστά από ένα μπαρ να ανταλάσσουν ένα φιλί, ενώ στο δεύτερο στέκονται αγκαλιασμένοι μπροστά στην θάλασσα. Στην λεζάντα της δημοσίευσής του, έγραψε: «Αυτήν ακριβώς την ημέρα, ένα χρόνο πριν, ζήτησα σε αυτή την πανέμορφη γυναίκα να με παντρευτεί. Κάθε μέρα με κάνει καλύτερο άνθρωπο και είναι η καλύτερή μου φίλη. Δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς εσένα, αφού συνεχώς με κάνεις να γελάω και να είμαι χαρούμενος. Χαρούμενο πρώτο χρόνο μωρό»

Κλείσιμο


Με την σειρά της, η Νίκολα Πελτζ ανάρτησε και εκείνη μία φωτογραφία με τον αρραβωνιαστικό της, ενώ ποζάρει χαμογελαστή στην αγκαλιά του και στην λεζάντα έγραψε: «Σε αγαπάω Μπρούκλιν».










Ειδήσεις σήμερα

«Διευκολύνσεις» εμβολιασμένων: Ποιοι χώροι ανοίγουν, πώς θα ελέγχεται η είσοδος - Προ των πυλών οι ανακοινώσεις

Ματ Χάνκοκ: Εγκατέλειψε και τη σύζυγό του εκτός από το πόστο του υπουργού μετά από 6 εβδομάδες σχέσης με τη σύμβουλό του

Ο κυκλώνας Ενρίκε απειλεί τις δυτικές ακτές του Μεξικού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης