Μπρούκλιν Μπέκαμ - Νίκολα Πελτζ: Κατακραυγή από τους θαυμαστές τους - «Γιατί πρέπει να σας βλέπουμε συνέχεια να φιλιέστε;»

Μπρούκλιν Μπέκαμ - Νίκολα Πελτζ: Κατακραυγή από τους θαυμαστές τους - «Γιατί πρέπει να σας βλέπουμε συνέχεια να φιλιέστε;»

Αγανακτισμένοι δείχνουν οι θαυμαστές του ζευγαριού μετά από τόσες «εκδηλώσεις λατρείας» - Επικρατούν τα αρνητικά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες τους

brook
Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η πρόσφατη ανάρτηση του Μπρούκλιν Μπέκαμ, όπου ανταλάσσει ένα φιλί «μακράς διαρκείας» με την αγαπημένη του, Νίκολα Πελτζ, μετά το Met Gala 2021.

O γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ και το μοντέλο συνηθίζουν να επιδεικνύουν συχνά τον έρωτά τους στα social media και οι φανς τους έχουν αρχίσει να «ενοχλούνται».

Συγκεκριμένα, όλη αυτή η κριτική ξέσπασε όταν ο Μπρούκλιν έκανε την εν λόγω δημοσίευση, καθώς ήταν η τρίτη συνεχόμενη όπου τον δείχνει να φιλά την Νίκολα. Προφανώς, οι θαυμαστές τους «βαρέθηκαν» να τους βλέπουν να ανταλάσσουν συνεχώς φιλιά και θέλουν να δουν κάτι άλλο από αυτούς.



Τα σχόλια που έχει συγκεντρώσει η δημοσίευσή τους δεν είναι τόσο θετικά. Κάτω από την λεζάντα που γράφει: «Η πιο υπέροχη βραδιά με το κορίτσι μου», το κοινό τους δίνει «ρεσιτάλ ατάκας».

Κλείσιμο


«Θα έλεγα πως όλο αυτό είναι γλυκό, όμως η λέξη "άβολο" μου ταιριάζει καλύτερα», γράφει ένα σχόλιο.

Ένας άλλος χρήστης έγραψε: «Αυτοί οι δύο μου θυμίζουν καθημερινά πως είμαι single σε μία γλώσσα που δεν υπάρχει καν», με άλλους να προσθέτουν: «Γιατί πρέπει να σας βλέπουμε συνέχεια να φιλιέστε;», «Είναι λίγο αμήχανο να ανοίγω την αρχική μου και να βλέπω συνεχώς τα χείλη σας».



Είναι βέβαια, γνωστό για αυτούς τους δύο ότι σε κάθε ευκαιρία προσπαθούν να δείξουν την αγάπη και το πάθος τους. Ο Μπέκαμ έχει πάνω του τουλάχιστον 4 τατουάζ αφιερωμένα στη Νίκολα, ενώ έχουν ανταλλάξει μέχρι και κολιέ με τους φρονιμήτες τους. 





Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται ο ευρωστρατός: Η απάντηση των Βρυξελλών στη συμφωνία AUKUS

Επίθεση με βιτριόλι: Οργή από την Ιωάννα για τα όσα υποστηρίζει ο 40χρονος

Προ των πυλών οι ανακοινώσεις για την γ' δόση εμβολίου - Ποιες είναι οι επόμενες πληθυσμιακές ομάδες που θα λάβουν SMS
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης