Με ένα περίεργο σκουλαρίκι στο πιγούνι εμφανίστηκε η Αντζελίνα Τζολίστην πρεμιέρα της ταινίας της «Eternals» όπου εμφανίστηκε μαζί με τα πέντε από τα έξι παιδιά της, την Ζαχάρα, τον Μάντοχ, τον Νοξ, την Βιβιέν και την Σάιλοχ.
Η εμφάνιση της Αντζελίνας ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή με μια ανοιχτή καφέ έξωμη τουάλετα συμπληρωμένη με χρυσά αξεσουάρ. Η Αντζελίνα πρωταγωνιστεί στην ταινία στον ρόλο της μαχήτριας Θίνα και συνοδευόταν στο κόκκινο χαλί από τον 20χρονο Μάντοξ, την 16χρονη Ζαχάρα, την 15χρονη Σάιλοχ και τα 13χρονα δίδυμα Βίβιεν και Νοξ. Από την πρεμιέρα που έγινε στο Λος Αντζελες έλειπε ο 17χρονος Παξ. Μάλιστα η Ζαχάρα φορούσε το φόρεμα που είχε βάλει η μητέρα της στα Οσκαρ του 2014.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους