Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Η πρώτη τους κοινή φωτογραφία στα social media

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Η πρώτη τους κοινή φωτογραφία στα social media

Το ζευγάρι έβγαλε την πρώτη του φωτογραφία μετά την επανασύνδεσή τους - Μέχρι στιγμής, οι μόνες φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει ήταν από παπαράτσι

affleck-lopez-arthro
H πρώτη επίσημη φωτογραφία των Μπένιφερ στο Instagram είναι γεγονός.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχουν αναρτήσει με δική τους πρωτοβουλία κάποια κοινή τους φωτογραφία στα social media, όμως το έκανε κάποιος άλλος γι' αυτούς.

Η καλή τους φίλη και ηθοποιός Λία Ρεμίνι ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από το πάρτι των γενεθλίων της στις 15 Ιουνίου, όπου καλεσμένο ήταν και το διάσημο ζευγάρι.

Μετά την επανασύνδεσή τους, οι Μπένιφερ έχουν κυκλοφορήσει πολλές φορές μαζί δημοσίως, όμως οι μόνες φωτογραφίες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους μέχρι τώρα είναι αυτές των παπαράτσι.

Αυτή την φορά, στο ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, η Τζένιφερ Λοπεζ ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου της Μπεν Άφλεκ και δίπλα τους είναι χαμογελαστή η Λία Ρεμίνι.

Κλείσιμο


Ίσως, αφού πλέον η επανασύνδεσή τους δεν αποτελεί μυστικό και εφόσον έγινε η αρχή στα social media να ακολουθήσουν περισσότερα κοινά στιγμιότυπα από εδώ και στο εξής.




Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονιστικός Giannis: «Θανάση τα καταφέραμε αδερφέ, κανείς δεν μπορεί να μας το πάρει»

Μετάλλαξη Δέλτα: Αντιφατικά συμπεράσματα από δύο νέες έρευνες για το εμβόλιο της Pfizer - Από 39% έως 88% η αποτελεσματικότητά του

Μύκονος: Φτιάχνουν «Covid Test Center» μέσα στα beach bars! - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης