Μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagrma η Βίκυ Σταυροπούλου.
Η ηθοποιός εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στην ξενοδοχειακή μονάδα που έχει φτιάξει μαζί με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτηστη Μάνη, συνδυάζοντας έτσι δουλειά και διασκέδαση.
«Όταν δεν ξέρεις να κάνεις retouche, κάνεις την χαριτωμένη. Καλή ηλιόλουστη εβδομάδα να έχουμε», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία με τα σχόλια και τα likes να πέφτουν βροχή.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους