Βαριά τραυματισμένος στο Σισμανόγλειο μεταφέρθηκε μετά από τροχαίο που είχε στο Παγκράτι ο ηθοποιός Χάρης Σώζος. Όλα έγιναν, σύμφωνα με την εφημερίδα Political, το περασμένο Σάββατο.
Ο ηθοποιός οδηγούσε την μηχανή του και ξαφνικά ένα αυτοκίνητο πέρασε χωρίς να προσέξει ένα φανάρι που αναβόσβηνε πορτοκαλί και τον παρέσυρε. Ο ηθοποιός έσπασε 7 πλευρά και υποβλήθηκε σε διπλό χειρουργείο από το οποίο αναρρώνει.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.