Έξι μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που οΚώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή. Η σύζυγός τουΑλίκη Κατσαβού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε μια συγκινητική ανάρτηση δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του αξέχαστου και αγαπημένου ηθοποιού.
Συγκεκριμένα η ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία του Κώστα Βουτσά με φόντο μια σκηνή και στη λεζάντα, έγραψε: «Πότε γυρνάς από την περιοδεία αγάπη μου»;
Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της γράψουν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης, θέλοντας να απαλύνουν τον πόνο που βιώνει.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας