Κύπρος: Η Ρωσίδα - θύμα της ρατσιστικής επίθεσης από Κύπριες εξηγεί τι συνέβη

Κύπρος: Η Ρωσίδα - θύμα της ρατσιστικής επίθεσης από Κύπριες εξηγεί τι συνέβη

Οι τρεις γυναίκες έκαναν ζημιά σε αυτοκίνητο και προσπάθησαν να φύγουν για να μην την πληρώσουν - Εκείνη τις κατέγραψε σε βίντεο και τότε της επιτέθηκαν με απίστευτα χυδαίο τρόπο - Τι έγραψε στο facebook η Κύπρια για το περιστατικό

sssas
Η Σβετλάνα Ζαΐτσεβα, το θύμα της απίστευτης ρατσιστικής επίθεσης από τρεις Κύπριες, ζει μόνιμα στη Κύπρο τα τελευταία 20 χρόνια και είναι μητέρα τριών παιδιών.

Ζει στη Λεμεσό. Όπως είπε στη εφημερίδα «Πολίτης» της Κύπρου χθες, γύρω στις 8:30 το βράδυ, είχε πάει στη Λάρνακα για να αφήσει ένα κλειδί στο σπίτι κάποιας φίλης της.

Επειδή δεν είχε ξαναπάει, αναζήτησε την διεύθυνση με GPS. Τυχαία βρέθηκε στο πάρκινγκ και είδε ένα κόκκινο αυτοκίνητο να χτυπάει ένα άσπρο. Η οδηγός του κόκκινου αυτοκινήτου σταμάτησε για λίγα δευτερόλεπτα και όταν δεν είδε κάποιον να αντιδρά συνέχισε την πορεία της προς την έξοδο του πάρκινγκ.


Αντέδρασα αυθόρμητα

Η Σβετλάνα ανέφερε ότι έψαχνε τη διεύθυνση και το GPS και κρατούσε το κινητό τηλέφωνο στο χέρι της. Προσπάθησε με νοήματα να σταματήσει το κόκκινο αυτοκίνητο και ταυτόχρονα έβγαζε φωτογραφίες από το συμβάν για να επιβεβαιωθεί η ζημιά.

Από το κόκκινο αυτοκίνητο κατέβηκαν τρεις γυναίκες και ένα παιδί.

Την ρώτησαν αν είναι δικό της το αυτοκίνητο και όταν η Σβετλάνα απάντησε όχι, τότε άρχισε η επίθεση εναντίον της με απειλές να σβήσει τις φωτογραφίες από το κινητό της.


Ασύλληπτη χυδαιότητα

Κλείσιμο
Οι δύο από τις τρεις γυναίκες άρχισαν να βρίζουν την Σβετλάνα Ζαΐτσεβα με απίστευτα χυδαίες εκφράσεις.

«Αυτά που φαίνονται στο βίντεο δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έκαναν και μου είπαν», λέει η γυναίκα από τη Ρωσία.

Οι δύο από τις τρεις γυναίκες την απειλούσαν δέιχνοντας ότι θα την δείρουν ή ότι η μία θα φέρει τον άντρα της να την γ...!

Σε κάποια στιγμή, η μία γυναίκα την πλησίασε και την έφτυσε στο πρόσωπο.

3 Cyprus Lady BROKING ANATER CAR AND WHONT GO FROM PARKING.CYPRUS LARNAKA



Σε ΑΜΕΑ το χτυπημένο αμάξι

Η Σβετλάνα πληροφορήθηκε ότι το αυτοκίνητο που χτυπήθηκε από το όχημα των γυναικών ανήκει σε άτομο με ειδικές ανάγκες (κωφάλαλο). Την ώρα του επεισοδίου εμφανίστηκε ο φρουρός του χώρου στάθμευσης και δεν επέτρεψε στις τρεις γυναίκες να φύγουν, ενώ κάλεσε και την αστυνομία και ανέμενε και τον ιδιοκτήτη του άλλου οχήματος.

Η Σβετλάνα αποχώρησε γιατί είχε αφήσει μόνα τα παιδιά της.

Σήμερα κλήθηκε από την αστυνομία να δώσει κατάθεση. Όπως είπε ένιωσε την ανάγκη να σταματήσει το όχημα των γυναικών γιατί ήταν κρίμα να προκαλέσουν ζημιά και να μην αναλάβουν την ευθύνη τους.

Ωστόσο δεν περίμενε να δεχθεί τέτοια ρατσιστική επίθεση και αυτός ήταν ο λόγος που δημοσιοποίησε το βίντεο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης