«Έφυγε» χτυπημένη από τον καρκίνο η 22χρονη «απλή φοιτήτρια» του Twitter

«Έφυγε» χτυπημένη από τον καρκίνο η 22χρονη «απλή φοιτήτρια» του Twitter

Συγκίνηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – Δείτε τις τελευταίες της αναρτήσεις 

«Έφυγε» χτυπημένη από τον καρκίνο η 22χρονη «απλή φοιτήτρια» του Twitter
Από τη ζωή έφυγε σήμερα, σε ηλικία μόλις 22 ετών, η Ελισάβετ Αντωνιάδη, που έγινε γνωστή στο Twitter ως «Απλή Φοιτήτρια».



Κλείσιμο
«Σήμερα το πρωί σε ηλικία 22 ετών έφυγε η Ελισάβετ Αντωνιάδη υστέρα από μάχη με τον καρκίνο. Η κηδεία θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο 1/3 στο Λαγονήσι. Η Βετούλα μας ήταν μοναχοπαίδι. Σαν ξάδερφός, όφειλα να ενημερώσω μιας και τα μηνύματα αγάπης ήταν αμέτρητα. Να είστε όλοι καλά».

Με αυτή την ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter, η οικογένεια της «Απλής φοιτήτριας» (@foititria) στο Twitter ενημέρωσε τους followers της που της εύχονταν περαστικά, πως ο λογαριασμός θα σιγήσει για πάντα.

Η Ελισάβετ Αντωνιάδη έχασε χθες τη μάχη για τη ζωή. Η 22χρονη έπασχε από καρκίνο ο οποίος μάλιστα το τελευταίο διάστημα είχε κάνει μετάσταση στα οστά. Η κατάστασή της είχε κριθεί μη αναστρέψιμη και οι γιατροί την άφησαν να επιστρέψει σπίτι.

Στις 26 Φεβρουαρίου η Ελισάβετ Αντωνιάδη είχε γράψει.

«Παιδιά, η κατάστασή μου προχώρησε αρκετά και έχει γίνει μετάσταση στα οστά. Ο λογαριασμός μου πλέον δεν ξέρω αν θα ξανακινηθεί. Μεταφέρθηκα πίσω στο σπίτι μου με την οικογένειά μου. Σας ευχαριστώ όλους όσους ήσασταν κοντά μου. Εις το επανιδείν».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης