Πάτρα: Αναζητείται 22χρονος που τραυμάτισε μετά από διαπληκτισμό έναν οδηγό

Πάτρα: Αναζητείται 22χρονος που τραυμάτισε μετά από διαπληκτισμό έναν οδηγό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του 22χρονου που οδηγούσε ένα ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο, στην επαρχιακή οδό Δάφνης- Καλαβρύτων

Πάτρα: Αναζητείται 22χρονος που τραυμάτισε μετά από διαπληκτισμό έναν οδηγό
Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ένας 22χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο στο θώρακα, έναν 28χρονο.
 
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 22χρονος οδηγούσε ένα ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο, στην επαρχιακή οδό Δάφνης- Καλαβρύτων, προσπέρασε με ταχύτητα το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος. Στη συνέχεια, ο 28χρονος πλησίασε το όχημα του 22χρονου και άρχισαν να διαπληκτίζονται. Τότε, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο 22χρονος τραυμάτισε με το αιχμηρό αντικείμενο τον 28χρονο.
 
Κατόπιν ο 22χρονος, μαζί με έναν 18χρονο, που ήταν συνοδηγός στο φορτηγό, μετέφεραν τον 28χρονο στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας.
 
Κλείσιμο
Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, ο 28χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου παραμένει νοσηλευόμενος, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του 22χρονου.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης