Το ασυνήθιστο τροχαίο σημειώθηκε στο βραδινό δρομολόγιο Λάρισας-Ελασσόνας, όταν ξαφνιασμένος ο οδηγός είδε μπροστά στις ρόδες του ένα άλογο, το οποίο κινούνταν στη μέση του δρόμου
Άγιο είχε ο οδηγός αλλά και μία γυναίκα επιβάτης του ΚΤΕΛ Λάρισας που το βράδυ της Δευτέρας κινούνταν λίγο έξω από την Τσαριτσάνη, όταν το λεωφορείο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τράκαρε με άλογο!
Το ασυνήθιστο τροχαίο σημειώθηκε στο βραδινό δρομολόγιο Λάρισας-Ελασσόνας, όταν ξαφνιασμένος ο οδηγός είδε μπροστά στις ρόδες του ένα άλογο, το οποίο κινούνταν στη μέση του δρόμου.
Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του ζώου, ενώ για καλή τύχη των επιβαινόντων ο οδηγός κατάφερε να συγκρατήσει το βαρύ όχημα στο δρόμο, παρά τη σφοδρή σύγκρουση.
Στο τόπο του ατυχήματος έσπευσε άμεσα περιπολικό της αστυνομίας, ενώ όχημα της Πυροσβεστικής προχώρησε σε καθαρισμό του οδοστρώματος απομακρύνοντας το νεκρό ζώο.
Κλείσιμο
Για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργείται σχετική προανάκριση από το Α.Τ Ελασσόνας.
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»