Μιχάλης Λεμπιδάκης: «Αυτό που με φόβισε περισσότερο ήταν ο χρόνος»

Μιχάλης Λεμπιδάκης: «Αυτό που με φόβισε περισσότερο ήταν ο χρόνος»

Αυτή ήταν η δήλωση του Κρητικού επιχειρηματία στους δημοσιογράφους μέσω ενός δικού του προσώπου - Έπειτα από 185 μέρες ο Λεμπιδάκης κοιμήθηκε ήρεμος νιώθοντας επιτελούς ασφαλής - Με μεγάλο κρητικό γλέντι θα γιορτάσουν στο χωριό του την επιστροφή του στους δικούς τους ανθρώπους 

Μιχάλης Λεμπιδάκης: «Αυτό που με φόβισε περισσότερο ήταν ο χρόνος»
Ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη των κατοίκων του μικρού χωριού Καλέσσα, στο Ηράκλειο της Κρήτης μαρτυρούσε το αίσιο τέλος στη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε ο Μιχάλης Λεμπιδάκης
.
Ο άνθρωπος-ευεργέτης του μικρού αυτού χωριού έπεσε στην αγκαλιά συγγενών και φίλων που δεν σταμάτησαν όλο το βράδυ να κλαίνε από χαρά για την απελευθέρωση του αγαπημένου τους Μιχάλη. 

Μέχρι αργά τη νύχτα χαρούμενες φωνές και γέλια «πλημμύριζαν» το σπίτι του επιχειρηματία καθώς συγγενείς, φίλοι και στενοί συνεργάτες τον επισκέφθηκαν για να γιορτάσουν μαζί του την επιστροφή του. 
Κλείσιμο

«Αυτό που με φόβισε περισσότερο ήταν ο χρόνος»
θα πει ο Μιχάλης Λεμπιδάκης μέσω ενός δικού του προσώπου στους δημοσιογράφους που περίμεναν υπομονετικά έξω από το σπίτι του για μια δήλωση. 

Με δάκρυα στα μάτια υποδέχτηκαν τον πατέρα τους τα παιδιά του Μιχάλη Λεμπιδάκη που όλο αυτό το διάστημα ζούσαν με τον δικό τους εφιάλτη αφού οι απαγωγείς δεν έδιναν και πολλά σημεία ζωής στους έξι αυτούς μήνες. Μάλιστα, ο ένας του γιος που σπουδάζει στο εξωτερικό είχε αφήσει το Πανεπιστήμιο κι όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν με τα αδέρφια και τη μητέρα του  περιμένοντας το αίσιο, όπως αποδείχτηκε, τέλος του εφιάλτη τους.

Ήταν η πρώτη νύχτα -μετά από 186 ημέρες- που ο επιχειρηματίας κοιμήθηκε νιώθοντας ασφάλεια, έχοντας πάνω του το χέρι της αγαπημένης του γυναίκας και όχι την κρύα σιδερένια αλυσίδα που για έξι μήνες έσφιγγε το χέρι και το πόδι του.



Κρητικό γλέντι για το αίσιο τέλος της απαγωγής

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση της απελευθέρωσης του επιχειρηματία οι καμπάνες των εκκλησιών στο χωριό Καλέσσα του Ηρακλείου, τόπος καταγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη, χτυπούσαν χαρμόσυνα ενώ στην περιοχή τις επόμενες ημέρες ετοιμάζεται μεγάλο κρητικό γλέντι για την επιστροφή του. 

«Ζήσαμε μια δεύτερη ανάσταση στο χωριό μας, έτσι όπως χτυπούσαν δυνατά οι καμπάνες» λένε στο protothema.gr κάτοικοι του χωριού. 

«Από χθες το πρωί πίνουμε ρακές στην υγειά του αγαπημένου μας Μιχάλη που γύρισε σώος πίσω στην οικογένειά του. Ο Μιχάλης και ο πατέρας του έχουν κάνει πολλές δωρεές εδώ στο χωριό μας, όλα αυτά τα χρόνια. Είναι πολύ αγαπητό πρόσωπο και δεν του άξιζε όλη αυτή η περιπέτεια» λένε στο protothema.gr.

Οι πρώτες φωτογραφίες του Μιχάλη Λεμπιδάκη στο σπίτι του 





Πηγή φωτογραφιών: Cretapost
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης