Συνεχίζεται η ζέστη: Μέχρι 36 βαθμούς η θερμοκρασία

Συνεχίζεται η ζέστη: Μέχρι 36 βαθμούς η θερμοκρασία

Οι άνεμοι στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα.

Συνεχίζεται η ζέστη: Μέχρι 36 βαθμούς η θερμοκρασία
Αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα και μόνο το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, αρχικά στα βορειοδυτικά και στην συνέχεια και στην υπόλοιπη Μακεδονία.

Η θερμοκρασία στη Θράκη και την κεντρική και ανατολική Μακεδονία θα κυμανθεί από 17 έως 36 βαθμούς, στην δυτική Μακεδονία από 16 έως 33 βαθμούς, στην Ήπειρο, την Πελοπόννησο, και τη δυτική Στερεά Ελλάδα από 18 έως 34, στην υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα και τη Θεσσαλία από 20 έως 37, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 31, και στα νησιά του Αιγαίου από 18 έως 32 με εξαίρεση τα μεγάλα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου όπου η θερμοκρασία θα φτάσει και τους 34 με 36 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Κλείσιμο
Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στη κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 25 έως 36 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 24 έως 32 βαθμούς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης