Δεκαοκτάχρονος Ελληνοκύπριος ήρθε δεύτερος στην Ολυμπιάδα Πληροφορικής
Στην Ολυμπιάδα συμμετείχαν 304 διαγωνιζόμενοι από 83 διαφορετικές χώρες - Ο Άγγελος Πελεκάνος, υπηρετεί στην Εθνική Φρουρά, η οποία με προθυμία ενέκρινε τη σχετική άδεια για να λάβει μέρος στην Ολυμπιάδα
Δεκαοκτάχρονος Ελληνοκύπριος, ο Άγγελος Πελεκάνος, ήρθε δεύτερος στην Ολυμπιάδα Πληροφορικής, που έγινε στην Τεχεράνη, και εξασφάλισε το αργυρό μετάλλιο.
Ο Άγγελος Πελεκάνος, 18χρόνων από το Πέρα Χωριό, υπηρετεί στην Εθνική Φρουρά, η οποία με προθυμία ενέκρινε τη σχετική άδεια για να λάβει μέρος στην Ολυμπιάδα. Ο διαγωνισμός διήρκεσε 10 συνολικά ώρες.
Στην Ολυμπιάδα Πληροφορικής συμμετείχαν 304 διαγωνιζόμενοι από 83 διαφορετικές χώρες. Για τη μετάβαση της Κυπριακής Αποστολής Πληροφορικής το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού συνεργάστηκε στενά με τον Κυπριακό Σύνδεσμο Πληροφορικής. Ο Κύπριος αργυρός Ολυμπιονίκης της Πληροφορικής εξέφρασε την επιθυμία να εργαστεί στην Κύπρο, μόλις ολοκληρώσει τις σπουδές του.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.