Ηράκλειο: Απέτυχε η κλοπή και τους έπιασαν με όπλα και χασίς

Ηράκλειο: Απέτυχε η κλοπή και τους έπιασαν με όπλα και χασίς

Ο 27χρονος Έλληνας και οι δύο 22χρονοι Αλβανοί προσήχθησαν στην Ασφάλεια που συνεχίζει την προανάκριση ερευνώντας αν εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές

Ηράκλειο: Απέτυχε η κλοπή και τους έπιασαν με όπλα και χασίς
Τη μοτοσικλέτα ενός 33χρονου που ήταν σταθμευμένη έξω από το σπίτι του στο Ηράκλειο έβαλε στο μάτι μια ελληνοαλβανική συμμορία νεαρών, οι οποίοι προσπάθησαν να τη «σηκώσουν» και να την φορτώσουν σε ένα Ι.Χ. φορτηγό. Όμως, δεν απέφυγαν τη σύλληψη και τις άλλες κατηγορίες που φορτώθηκαν.

Ο 33χρονος ειδοποίησε την Άμεση Δράση και αμέσως έφτασαν περιπολικά που ξεκίνησαν αναζητήσεις, καθώς οι επίδοξοι κλέφτες είχαν φύγει με το φορτηγό προς άγνωστη κατεύθυνση. Όμως, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν. Στο όχημά τους, το οποίο κατασχέθηκε, ένας κόφτης μετάλλων, δυο ξύλινα κλομπ, ένα μαχαίρι, μια φυσιγγιοθήκη με φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Ο 27χρονος Έλληνας και οι δύο 22χρονοι Αλβανοί προσήχθησαν στην Ασφάλεια που συνεχίζει την προανάκριση ερευνώντας αν εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που τους άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί ναρκωτικών. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης