Ο νέος ήταν 23 ετών, γεννημένος το 1994 και φοιτητής στο τμήμα συντήρησης πολιτιστικής κληρονομιάς του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.
Καταγόταν από την Λάρισα και στην Ζάκυνθο βρίσκεται από χθες που ειδοποιήθηκε και η οικογένειά του.
Κλείσιμο
Οι πληροφορίες για το τραγικό δυστύχημα αναφέρουν ότι ο νέος πριν πέσει στο κενό από ύψος εκατοντάδων μέτρων, έβγαλε με το κινητό του μια σέλφι φωτογραφία. Στο σημείο που βρισκόταν βρέθηκε το σακίδιό του και το μπουφάν του, που τα είχε βγάλει πριν τραβήξει την φωτογραφία αυτή. Αμέσως μετά βρέθηκε στο κενό, χωρίς κανείς να ξέρει μέχρι αυτή την ώρα εάν έχασε την ισορροπία του στεκόμενος στο σημείο εκείνο ή εάν επίτηδες έπεσε από τόσο ψηλά.
Τις έρευνες της υπόθεσης έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο, οι άντρες του οποίου έχουν ήδη μιλήσει με όλους εκείνους που είχαν επαφή με τον νεαρό τις τελευταίες ώρες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η τελευταία του κλήση από το κινητό τηλέφωνο ήταν προς μία κοπέλα.
Η σορός του νεαρού έχει μεταφερθεί στην Πάτρα, όπου θα διεξαχθεί νεκροψία-νεκροτομή, ενώ αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.