Για παράνομη διακίνηση αλκοολούχων ποτών συνελήφθη από το τμήμα Δίωξης Λαθρεμπορίου του Τελωνείου της Ρόδου, με τη συνδρομή του Λιμεναρχείου, κατά την αναχώρηση πλοίου από την Ρόδο, 49χρονος Ροδίτης σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.
Ο 49χρονος φέρεται ότι επιχείρησε να στείλει παράνομα στο λιμάνι του Πειραιά κλειστό φορτηγό όχημα με φιάλες ποτών, χωρίς να καταβάλει τη διαφορά του ειδικού φόρου κατανάλωσης που ισχύει μεταξύ της Δωδεκανήσου και των άλλων περιοχών της χώρας.
Όπως ανακοινώθηκε από το τελωνείο της Ρόδου, κατασχέθηκαν 1.380 φιάλες ποτών για τις οποίες οι φορολογικές επιβαρύνσεις ανέρχονται στο ποσό των 6.000 ευρώ ενώ σύμφωνα με τις διατάξεις του Τελωνειακού Κώδικα περί λαθρεμπορίας το πρόστιμο που επιβλήθηκε ανέρχεται σε 18.000 ευρώ.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.