Αλισβερίσι με μεγάλη ποσότητα χασίς... εν κινήσει!

Αλισβερίσι με μεγάλη ποσότητα χασίς... εν κινήσει!

Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς που τους είδαν από απόσταση να σταματούν τα αυτοκίνητά τους το ένα δίπλα στο άλλο, προκαλώντας υποψίες

Αλισβερίσι με μεγάλη ποσότητα χασίς... εν κινήσει!
«Χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή στον δήμο Αγίας Βαρβάρας στο Ηράκλειο οι  αστυνομικοί για να εντοπίσουν τους οδηγούς δυο αυτοκινήτων, οι οποίοι έκαναν αλισβερίσι με μεγάλη ποσότητα χασίς... εν κινήσει την ώρα που κινούνταν με αντίθετη κατεύθυνση το ένα με το άλλο!

Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς που τους είδαν από απόσταση να σταματούν τα αυτοκίνητά τους το ένα δίπλα στο άλλο, προκαλώντας υποψίες. Όμως, και εκείνοι αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς και έσπευσαν να εξαφανιστούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα και καταφέρνοντας να διαφύγουν.

Ωστόσο, ο ένας από αυτούς πέταξε από το αυτοκίνητό του μια συσκευασία με ένα κιλό και 300 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας. Τα ευρήματα εξετάζονται για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό, ενώ οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων αναζητούνται καθώς οι αστυνομικοί συγκράτησαν τα στοιχεία κυκλοφορίας τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης