Χιλιάδες Λαρισαίων πλημμύρισαν την περιοχή γύρω από τη γέφυρα του Πηνειού δίπλα στον Άγιο Αχίλλειο όπου τελέσθηκε το πρωί της Παρασκευής, ανήμερα των Φώτων, ο αγιασμός των υδάτων από τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιο.
Λιγότεροι από προηγούμενες χρονιές, μόλις τρεις, ήταν οι τολμηροί που βούτηξαν στα παγωμένα νερά του Πηνειού, με τον υπαξιωματικό που υπηρετεί σε μονάδα της 110 Πτέρυγας Μάχης στη Λάρισα, Κωνσταντίνο Αθανασιά να πιάνει τον σταυρό. Λίγο αργότερα, ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά στον Μητροπολίτη και ευχήθηκε μεταξύ άλλων «να μας φωτίζει όλους, κάθε άνθρωπο πάνω στον πλανήτη, ο Θεός, να κάνουμε το σωστό. Η φώτιση από το Θεό σε κάθε ψυχή των ανθρώπων. Κανένα εμπόδιο μπροστά μας, να πατάμε στα πόδια μας με τη βοήθεια του Θεού» είπε ο νεαρός άντρας με καταγωγή από χωριό της Πύλης Τρικάλων.
Κλείσιμο
«Ήρθαμε σήμερα στον ποταμό που χρόνια θρέφει τη Λάρισα, για να τραφούμε πνευματικά και να πάρουμε την ευλογία την ημέρα των Φώτων» είπε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιγνάτιος.
«Είναι μεγάλη ημέρα σήμερα για την Χριστιανοσύνη και την Ορθοδοξία. Να μας δώσει φώτιση σε όλους ο Θεός, με την κοινή λογική και ψυχραιμία, χωρίς υπερβολές και κινδυνολογία, να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις» δήλωσε στο onlarissa.gr ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς