Πύργος: Με... τραπουλόχαρτα άνοιξε 16 πόρτες μια «θηλυκή» συμμορία

Πύργος: Με... τραπουλόχαρτα άνοιξε 16 πόρτες μια «θηλυκή» συμμορία

Οι πέντε γυναίκες, τέσσερις ενήλικες ηλικίας 33, 25, 21 και 19 και μια ανήλικη μόλις 15 χρόνων, δρούσαν μαζί από τις 7 Ιουνίου ως τις 3 Σεπτεμβρίου και πάντα τις πρωινές ώρες που οι ένοικοι των διαμερισμάτων απουσίαζαν για δουλειές ή ψώνια

Πύργος: Με... τραπουλόχαρτα άνοιξε 16 πόρτες μια «θηλυκή» συμμορία
Δεν έλεγαν τη... μοίρα με την τράπουλα που είχαν μαζί τους, αλλά χρησιμοποιούσαν τα τραπουλόχαρτα για να παραβιάζουν πόρτες (!) τα μέλη μιας «θηλυκής» συμμορίας που εξαρθρώθηκε στον Πύργο, μετά από τουλάχιστον 16 διαρρήξεις τις οποίες είχαν διαπράξει μέσα σε τρεις μήνες!

Οι πέντε γυναίκες, τέσσερις ενήλικες ηλικίας 33, 25, 21 και 19 και μια ανήλικη μόλις 15 χρόνων, δρούσαν μαζί από τις 7 Ιουνίου ως τις 3 Σεπτεμβρίου και πάντα τις πρωινές ώρες που οι ένοικοι των διαμερισμάτων απουσίαζαν για δουλειές ή ψώνια. Όταν βεβαιώνονταν ότι δεν ήταν κάποιος μέσα, παραβίαζαν τις πόρτες με τα τραπουλόχαρτα ή με πλαστικές κάρτες και άρπαζαν μετρητά ή κοσμήματα αποφεύγοντας τα ογκώδη αντικείμενα που θα έδιναν στόχο.

Με το σύστημά τους, άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα που η συνολική αξία τους ξεπερνά τα 70.000 ευρώ. Ωστόσο, η έρευνα συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών. Οι δράστιδες δεν συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας. 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης