Ρέθυμνο: Έκαναν διακίνηση χασίς σε μπαρ χωρίς άδεια

Ρέθυμνο: Έκαναν διακίνηση χασίς σε μπαρ χωρίς άδεια

Έγινε επιχείρηση από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στο κατάστημα του 45χρονου και στα σπίτια των τριών δραστών όπου κατασχέθηκαν επτά κιλά και 380 γραμμάρια κάνναβης

Ρέθυμνο: Έκαναν διακίνηση χασίς σε μπαρ χωρίς άδεια
Το μπαρ ενός 45χρονου σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου λειτουργούσε παράνομα αφού δεν διέθετε άδεια ίδρυσης και λειτουργίας. Αυτό, όμως, δεν εμπόδιζε τον ιδιοκτήτη και δυο συνεργούς του να το χρησιμοποιούν ως αποθήκη για μεγάλες ποσότητες κάνναβης τις οποίες διοχέτευαν στην αγορά του Ρεθύμνου!

Αρχικά, εντοπίστηκαν οι μεταφορείς των ναρκωτικών, ένας 42χρονος και ένας 35χρονος, που χρησιμοποιούσαν μάλιστα τα ιδιόκτητα Ι.Χ. αυτοκίνητά τους τα οποία κατασχέθηκαν. Αμέσως μετά, έγινε επιχείρηση από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στο κατάστημα του 45χρονου και στα σπίτια των τριών δραστών όπου κατασχέθηκαν επτά κιλά και 380 γραμμάρια κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Ακόμη, κατασχέθηκαν έξι κινητά που χρησιμοποιούσαν για τις επαφές τους οι συλληφθέντες, οι οποίοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου που τους άσκησε δίωξη για μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης