Ανήλικος τρύπωσε στα ΚΑΠΗ και ξάφρισε υπάλληλο

Ανήλικος τρύπωσε στα ΚΑΠΗ και ξάφρισε υπάλληλο

Λεία του ανηλίκου και των δύο μεγαλύτερων συνεργών του ήταν 280 ευρώ που άρπαξαν από την τσάντα 53χρονης υπαλλήλου

Ανήλικος τρύπωσε στα ΚΑΠΗ και ξάφρισε υπάλληλο
Ένα 16χρονο αγόρι και δυο λίγο μεγαλύτεροι νεαροί τρύπωσαν αθέατοι στα Κ.Α.Π.Η. του Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο, βρήκαν αφύλακτη την τσάντα μιας 53χρονης υπαλλήλου που ήταν απασχολημένη και ξάφρισαν από μέσα το ποσό των 280 ευρώ!

Ωστόσο, η γυναίκα τους είδε να φεύγουν, υποψιάστηκε τι είχε συμβεί και, όταν διαπίστωσε ότι τα χρήματα είχαν κάνει φτερά, ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή τους. Άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν σχεδόν αμέσως τους δράστες, τους συνέλαβαν και τους προσήγαν στην Ασφάλεια όπου υποβλήθηκαν σε σωματικές έρευνες. Τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην 53χρονη, ενώ οι «μακρυχέρηδες» νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Στο Βόλο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζητούν έναν άλλο 16χρονο που ταυτοποιήθηκε ως δράστης μιας κλοπής η οποία είχε γίνει στην καφετέρια μιας 28χρονης στην περιοχή της Αγριάς. Ο ανήλικος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, είχε εκμεταλλευτεί την ολιγόλεπτη απουσία της νεαρής επιχειρηματία στις 24 Αυγούστου και είχε ξαφρίσει 700 ευρώ από την ταμειακή μηχανή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης