Κιμπουρόπουλος (Σκάι): «Bullying» από την κυβέρνηση στα ΜΜΕ - Πληρώνουμε λύτρα

Κιμπουρόπουλος (Σκάι): «Bullying» από την κυβέρνηση στα ΜΜΕ - Πληρώνουμε λύτρα

Σκληρή γλώσσα και επικρίσεις στην κυβέρνηση από τον εκπρόσωπο του Σκάι - Μίλησε για ομηρία των ΜΜΕ και καταβολή λύτρων - Φοβάται αλληλο-εξόντωσης καναλιών, ανεργία για εργαζόμενους

Κιμπουρόπουλος (Σκάι): «Bullying» από την κυβέρνηση στα ΜΜΕ - Πληρώνουμε λύτρα
Ιδιαίτερα οξύς εναντίον της κυβέρνησης και των πρακτικών της ήταν ο κ. Κώστας Κιμπουρόπουλος, εκπρόσωπος του Σκάι στη δημοπρασία των 4 νέων τηλεοπτικών αδειών. Προσερχόμενος στην ΓΓΕΕ, ο ο διευθύνων σύμβουλος του Σκάι δήλωσε ότι «πάμε να πληρώσουμε λύτρα για να συνεχίσουν τα κανάλια να λειτουργούν όπως πρέπει σε μία σύγχρονη δημοκρατία. Αυτά τα λύτρα πάμε να διαπραγματευτούμε σήμερα».

Το «μπούλινγκ» της κυβέρνησης εναντίον των μέσων ενημέρωσης έχει αρχίσει προ πολλού. Υπήρξε ντελίριο προεξόφλησης αποτελεσμάτων του διαγωνισμού από κυβερνητικά στελέχη», εννοώντας, προφανώς την κυβερνητική εκπρόσωπο, κα Όλγα Γεροβασίλη.

Κλείσιμο
Σχετικά με τις πρωτόγνωρες συνθήκες που ορίστηκαν από την ΓΓΕΕ, ο κ. Κιμπουρόπουλος σχολίασε ότι «δεν αισθάνομαι ταπεινωμένος λόγω των συνθηκών διεξαγωγής της δημοπράτησης των αδειών. Έχω την ευκαιρία να υπερασπιστώ για μία ακόμη φορά τη συντεταγμένη λειτουργία του κράτους, την αρχή της πολυφωνίας στην ενημέρωση, τις θέσεις εργασίας που αφορούν το μέλλον ανθρώπων και οικογενειών. Γιατί ο κίνδυνος κάποιοι να πάνε να κλείσουν κάποιους είναι υπαρκτός».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης