Κέρκυρα: Διακινητές ηρωίνης καλλιεργούσαν και χασισόδεντρα

Κέρκυρα: Διακινητές ηρωίνης καλλιεργούσαν και χασισόδεντρα

Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία ενός 40χρονου κατασχέθηκαν 46 γραμμάρια ηρωίνης και 1.220 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις, αλλά και δυο δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε μαζί με μικροποσότητα χασίς

Κέρκυρα: Διακινητές ηρωίνης καλλιεργούσαν και χασισόδεντρα
Στα χέρια των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών, που οργάνωσαν επιχείρηση μαζί με συναδέλφους τους της Ο.Π.Κ.Ε., έπεσαν στην Κέρκυρα δυο Έλληνες που διακινούσαν σημαντικές ποσότητες ηρωίνης ενώ παράλληλα καλλιεργούσαν χασισόδεντρα «δι’ ιδίαν χρήσιν».

Όπως διαπιστώθηκε, μάλιστα, είχαν αρκετά ικανοποιητικά έσοδα από την πώληση του «λευκού θανάτου»! Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία ενός 40χρονου κατασχέθηκαν 46 γραμμάρια ηρωίνης και 1.220 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις, αλλά και δυο δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε μαζί με μικροποσότητα χασίς.

Λίγη ώρα αργότερα, συνελήφθη από τους αστυνομικούς και ένας 31χρονος, στο σπίτι του οποίους βρέθηκαν άλλα 44 γραμμάρια ηρωίνης και 1.080 ευρώ από την πώληση ναρκωτικών, καθώς και τρία δενδρύλλια κάνναβης και μικροποσότητες χασίς. Και οι δυο παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας με κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης