Κρήτη: Σκόρπισε τον πανικό και το έσκασε μετά από τροχαίο

Κρήτη: Σκόρπισε τον πανικό και το έσκασε μετά από τροχαίο

Ενας οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, ανέβηκε στο μεσαίο διάζωμα, χτύπησε μια κολώνα της ΔΕΗ η οποία από την σφοδρότητα της σύγκρουσης έπεσε σε άλλο αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα!

Κρήτη: Σκόρπισε τον πανικό και το έσκασε μετά από τροχαίο
Ένα απίστευτο περιστατικό απασχολεί από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα τις αστυνομικές αρχές, καθώς ένας ασυνείδητος οδηγός σκόρπισε τον πανικό σε κεντρική λεωφόρο του Ηρακλείου Κρήτης, ενώ μετά το τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε εγκατέλειψε το σημείο με το όχημά του!

Το συμβάν, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε στην λεωφόρο 62 Μαρτύρων, όταν ένας οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, ανέβηκε στο μεσαίο διάζωμα, χτύπησε μια κολώνα της ΔΕΗ η οποία από την σφοδρότητα της σύγκρουσης έπεσε σε άλλο αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα!

Στο σημείο όπως είναι φυσικό προκλήθηκε πανικός, όμως ο δράστης εγκατέλειψε το σημείο με το όχημά του χωρίς να προλάβει κανένας από τους τρομοκρατημένους οδηγούς και περαστικούς να αντιδράσει.

Κλείσιμο
Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες φτάνοντας στο σημείο διαπίστωσαν το μέγεθος της κατάστροφής που είχε προκαλέσει ο ασυνείδητος οδηγός, ενώ είδαν και το δεύτερο όχημα που υπέστη σοβαρές ζημιές από τον στύλο ηλεκτροφωτισμού που έπεσε πάνω του.

Διαβάστε περισσότερα στο www.ekriti.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης