Συνελήφθη στην Κύπρο ο Νίκος Χορταρέας

Συνελήφθη στην Κύπρο ο Νίκος Χορταρέας

Το γνωστό μέντιουμ κατηγορείται ότι «ψάρευε» πελάτες από τηλεοπτικές εκπομπές

Συνελήφθη στην Κύπρο ο Νίκος Χορταρέας
Η Κυπριακή αστυνομία συνέλαβε σήμερα στη Λεμεσό τον Έλληνα μελλοντολόγο – μέντιουμ Νίκο Χορταρέα για υπόθεση απάτης και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις. Αφού ανακρίθηκε και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες αφέθηκε ελεύθερος για να κληθεί σε μεταγενέστερο χρόνο στο Δικαστήριο.

Ο Νίκος Χορταρέας φέρεται να ψάρευε πελάτες από τηλεοπτικές εκπομπές που έκανε στην Κύπρο αλλά και στην καφετέρια «Magic» της Λεμεσού. Η πρώτη επίσκεψη είχε κόστος 50 ευρώ και στη συνέχεια ζητούσε μεγάλα ποσά για να αποκαλύψει δήθεν σε γυναίκες τις εξωσυζυγικές σχέσεις των ανδρών τους αλλά και τα ονόματα γυναικών που δήθεν τους πολιορκούσαν.

Η δράση του Χορταρέα βρισκόταν στο «μικροσκόπιο» της αστυνομίας και σήμερα τον επισκέφθηκε γυναίκα αστυνομικός που εμφανίστηκε ως πελάτισσα. Της ανέφερε πως ο σύζυγος της έχει εξωσυζυγική σχέση, αλλά για να την βοηθήσει ζήτησε 2.000 ευρώ, ώστε να ετοιμάσει σχετικά βότανα και να «εκδιώξει» την ερωμένη (η γυναίκα δεν ήταν καν παντρεμένη). Την στιγμή που ο Νίκος Χορταρέας ζητούσε τα χρήματα, εισήλθαν στο δωμάτιο αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης