Ξεκινούν από αύριο οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

Ξεκινούν από αύριο οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

Προσδοκούν σε...ανάσταση οι καταστηματάρχες μετά το «βατερλό» των εορτών του Πάσχα

Ξεκινούν από αύριο οι ενδιάμεσες εκπτώσεις
Τη δική τους «ανάσταση» προσδοκούν να βιώσουν σε οικονομικό επίπεδο οι καταστηματάρχες καθώς από αύριο ξεκινά δεκαήμερο εκπτώσεων και εκείνοι ελπίζουν να καταφέρουν να δουν τα καταστήματά τους όχι γεμάτα, αλλά τουλάχιστον να... κινούνται. 



Κλείσιμο
Η οικονομική συγκυρία δε βοήθησε καθόλου φέτος την κίνηση στην αγορά αφού ο κόσμος τις προηγούμενες ημέρες έβγαινε μεν βόλτες στις κεντρικές αγορές της Αθήνας, αλλά δεν αγόραζε τίποτα. Οι αφίσες που αναγγέλλουν την έναρξη του δεκαήμερου εκπτώσεων έχουν ήδη κατακλύσει τα καταστήματα της Ερμού, όπως κατέγραψε ο φακός του protothema.gr. Πολλοί είναι οι πολίτες που ξεκίνησαν να «ερευνούν» τις προσφορές των καταστημάτων προκειμένου να σπεύσουν από αύριο να κάνουν κάποιες αγορές, ωστόσο, πάντα με σύνεση και με προσοχή, όπως μας είπαν άνθρωποι που συναντήσαμε εκεί.



Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), εμπορικά καταστήματα, εμπορικά κέντρα και πολυκαταστήματα θα είναι ανοιχτά και την Κυριακή 8 Μαΐου από τις 11 πμ έως 8 μμ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης